Kézilabda kupa

Klujber Katrin a Ferencváros csapatához szerződik

Számos sérültje és egyéb okok miatt az elmúlt hetekben nehéz helyzetbe került a Ferenc- város női kézilabdacsapata, pár nappal korábban pedig a csapat vezetői nyíltan ki is jelen- tették, hogy a lehetőségeink javítása érdekében igazolásokat terveznek. Noha a téli időszak- ban, vagyis idény közben ez különösen nehéz, most mégis jó hírről számolt be a FRADI.HU: 2018. december 12-től kezdődően Klujber Katrin másfél plusz kettő éves szerződést köt a Ferencvárossal. A Dunaújvárosi KKA csapatától érkező bal kezes kézilabdázó 1999. április 21-én született, és fiatal kora ellenére a Dunaújváros egyik legjobbja volt már az előző szezon- ban is, amikor a negyedik helyen záró csapatának házi góllövőlistáján ötödik lett. A nyáron az emlékezetes junior világbajnokságon az aranyérmes magyar válogatott húzóembere volt, öt- ven góljával a legeredményesebb magyar lett, illetve a teljes mezőnyt figyelembe véve csak négyen voltak nála jobbak ebben a mutatóban.

 – Nagyon örülök, hogy újabb magyar tehetséggel, újabb junior világbajnokkal erősödik a Ferencváros, az pedig különösen fontos számunkra, hogy már most csatlakozik a kerethez – mondta Bognár László, a Ferencváros kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója. – Katrin az elmúlt években bizonyította, hogy nagyon tehetséges, és bízom benne, hogy a Fra- diban még tovább fejlődik. Külön szeretném kiemelni, hogy hálásak vagyunk a Dunaújvárosi KKA vezetőinek, amiért rendkívül korrekt tárgyalássorozaton lehetünk túl, végig segítőkészen álltak az ügyhöz, ezért valósulhatott meg a szezon közben Katrin klubváltása.


 

Sajtóközlemény


2018. 12. 10. napjával Klujber Katrin távozik a DKKA - Dunaújvárosi Kohász soraiból.

A DKKA és az FTC között – Klujber Katrin hozzájárulásával – megállapodás jött létre a játékos végleges átigazolására vonatkozóan, aki így az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatában folytatja tovább pályafutását.

Sajnáljuk, hogy kiváló átlövőnk távozik a csapattól, mindamellett büszkék is vagyunk, mivel saját nevelésű játékosunkról van szó, akinek – az átigazolásnak köszönhetően – lehetősége nyílik a hazai ranglista élmezőnyébe tartozó, többségében magyar játékosokból álló és nem- zetközi játékokon is folyamatosan jelenlévő csapatban kipróbálnia magát.

A DKKA által kitűzött célok egyike, hogy magas színvonalú kézilabda utánpótlás-nevelő bázi- ssá válva biztosítsa a dunaújvárosi versenysport fejlődését, gondozva a kiemelkedő sport-tehetségeket, támogatva őket a tovább fejlődésben és előre lepésben. Nem akadályozzuk és nem akadályozhatjuk felnövekvő játékosainkat, amikor lehetőséget kapnak arra, hogy tudá- sukat, tehetségüket a tabella élén álló csapatok tagjaiként fejlesszék, a hazai csapatok leg- jobbjaiban szerepeljenek.

A felek az átigazolás, a játékjog végleges átruházásának ellenértékét nem kívánják nyilvános- ságra hozni.

Klujber Katrinnak további eredményes játékot, hosszú és sikeres pályafutást kívánunk!


Dunaújváros, 2018. december 10.

                                          DKKA – Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia Nonprofit Kft.


  Fotó: Dunaújvárosi Online

2018-12-10

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk