Kézilabda kupa

Klujber Katrin 2022-ig a Ferencváros játékosa marad

– Nagy álmom válhat valóra, ha pályára lépek a Bajnokok Ligájában, s bár kicsit talán korán jön még, remélem, hogy sikerül segítenem a csapatnak  – mondta még december közepén, első ferencvárosi napján Klujber Katrin. Aztán nemhogy pályára lépett, de a tavasszal hangos sikereket elérő csapat kulcsjátékosává vált. Január óta a hét lejátszott bajnoki mérkőzésen 33, a hat Bajnokok Ligája-összecsapáson pedig 44 gólt szerzett, vagyis bizonyította, miért tartják a szakemberek a magyar női kézilabda egyik legnagyobb tehetségének.

– Keti nagyon gyorsan beilleszkedett a csapatba, fantasztikusan vette fel a ritmust és ki- emelkedően teljesített – mondta a Ferencváros kézilabda szakosztályának ügyvezető igaz- gatója, Bognár László. – A decemberi szerződéskötéskor másfél plusz kettő évben állapod- tunk meg, de látva a tehetségünk produkcióját már most, három hónap után kezdemé- nyeztük a szerződés módosítását. Nagyon jó visszajelzés számunkra, hogy Ketivel egy perc alatt sikerült mindent megbeszélnünk, vagyis a másfél plusz kettő éves szerződést közösen három és fél évesre módosítottuk, így 2022 nyaráig biztosan a Ferencváros játékosa marad! Büszke vagyok rá, hogy fiataljaink folyamatosan bizonyítják, hogy képesek rá, hogy felvegyék a versenyt a világ elittel, és rendre megerősítést kapunk tőlük, hogy helyes úton járunk.

Jól jelzi a tizenkilenc éves jobbátlövő extra teljesítményét például az is, hogy élete első Bajnokok Ligája-idényének második hónapjában a Nemzetközi Kézilabda-szövetség a mezőny legjobbjának választotta.

 – Kicsit magamat is megleptem, nem gondoltam volna, hogy ennyire gyorsan sikerül be- illeszkedni és ilyen jól megy majd a játék már az első hónapokban is – mondta Klujber Katrin. – Az volt a legfontosabb, hogy megszokjam a tempót, amely a Fradinál és a Bajnokok Ligá- jában van, illetve, hogy betartsak mindent, amit tőlem kérnek. Nagyon jólesik, hogy a szak- osztály vezetői már most jelezték, hogy számítanak rám, jó érzés, hogy nem kell aggódnom a jövőmért, és boldog vagyok, amiért biztosan olyan csapatban szerepelhetek, ahol jól érzem magam, ahol szeretek lenni és komoly célokért küzdve fejlődhetek.

Forrás:
fradi.hu

2019-03-21

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk