Kézilabda kupa

Két játékosa nélkül tért haza a Ferencváros Norvégiából

A Ferencváros női kézilabdacsapatának két játékosa Norvégiában pozitív koro- navírus-tesztet produkált, így a szombatra tervezett Vipers Kristiansand elleni Baj- nokok Ligája mérkőzést elhalasztották.

A csapat mielőbbi hazajuttatásának érdekében a klub és a szakosztály veze- tősége komoly erőfeszítéseket tett, ennek köszönhetően a küldöttség szomba- ton este külön géppel repülhetett Magyarországra.

– Szeretnék köszönetet mondani klubunk elnökének és ügyvezető alelnökének, Kubatov Gábornak és Nyíri Zoltánnak, a külügyminisztériumnak, valamint a nor- végiai magyar nagykövetségnek, amiért minden segítséget megadott nekünk – mondta Bognár László, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója. – A nor- végiai szabályozás értelmében a pozitív tesztet adó játékosok karanténban maradtak, de a küldöttség többi tagja szombaton szigorú óvintézkedések mel- lett hazatérhetett. A megérkezést követően rögtön koronavírus-tesztet végez- tünk el, ennek eredményéig mindenki karanténba vonul. A Norvégiában ma- radt két játékosunkra nehéz időszak vár, elkülönítve laknak a hotelben, de itt- honról is mindent megteszünk azért, hogy minél előbb hazatérhessenek. Köszön- jük az értünk aggódóknak és a szurkolóknak a számos pozitív üzenetet, miként azt is, hogy mind a Magyar Kézilabda Szövetség, mind jó néhány hazai klub a támogatásukról biztosított minket.

Forrás: fradi.hu

2020-09-20

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk