Kézilabda kupa

Két érkező, három távozó Vácott

A 18 esztendős Csíkos Luca a NEKA együtteséből érkezik Vácra, ahol az idei szezonban már jelentős NB I-es tapasztalatokat gyűjtött (a Győri Audi ETO KC elleni bajnoki hazai mérkőzésen nyolc gólt szerzett), amelyeket reméljük a jövő- ben csapatunkban is kamatoztathat majd. Lucával három éves szerződést kö- tött a klub.

A 24 éves Csire Fanni egy éves mosonmagyaróvári szereplés után költözik Vác- ra, aki saját nevelésű játékosként, Szombathelyen mutatkozott be az NB I-ben. Fanni a 2021-2022. évi bajnoki szezonban nyújtotta a legjobb teljesítményt, 82 góllal zárta az idényt. Csire Fannival kétéves szerződést kötött a klub.

Az érkező játékosok mellett több játékossal is szerződést hosszabbított az egye- sület, így a 2023-2024. évi szezonban is váci mezben szerepel továbbra is Bánfai Kíra és Pálffy Anna. A szezon végén viszont távozik Vácról a profi játékot be- fejező jobbszélső Diószegi Nikolett, a balszélső Schatzl Natalie, valamint a kapus Pásztor Bettina.

Forrás: Praktiker-Vác honlap / Bandi
Fotó: NEKA/Tompos Gábor – MKC honlap

2023-03-18

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk