Kézilabda kupa

Katarina Bulatovics szeptember közepéig hosszabbított Győrben

Katarina Bulatovics a 2019/2020. évi szezon kezdetén pályafutása során második alkalommal érkezett Győrbe, deklaráltan pályafutása utolsó évére készülve, azonban a koronavírus ezt a tervét átírta. A bajnoki évad eredményhirdetés nélkül került lezárásra Magyarországon, az Olimpiai Játékokat, amire készült, hogy részt vehessen Montenegro válogatottjával, egy évvel elhalasztották. A Bajnokok Ligájában azonban megmaradt az esély, hogy a szezon eddigi el- végzett munkát be lehessen fejezni, így Katarina Bulatovics 2020. szeptember közepéig meg- hosszabbította a nyáron lejáró kontraktusát a Győri Audi ETO KC csapatával. A játékos harcba száll zöld-fehér színekben, hogy a klubbal második, saját maga ötödik Bajnokok Ligája elsősé- gét elhódíthassa.

– Szerettem volna visszavonulni a szezon végén, de sajnos az idény elején kitűzött tervekből semmi sem lett, és őszintén megmondom, azt éreztem magamban, hogy nem így kellene befejeznem. Hiányzott egyfajta lezárás. Azzal, hogy jelen információk szerint a 2019/20-as évadból a Bajnokok Ligájában megrendezik a végjátékot, úgy éreztem, nekem még szere- pelnem kell, ez az a lehetőség, amivel lezárhatom a karrierem. Danyi Gábor is marasztalt, így nagyon könnyen megegyeztünk dr. Bartha Csaba elnök úrral a folytatásról. Örülök, hogy továbbra is tagja lehetek ennek a csapatnak, és szeretném, ha egy szép eredményt érnénk el együtt szeptemberben! – nyilatkozta Katarina Bulatovics.

– Minden sportoló életében fontos döntés a karrier befejezése, éppen ezért nagyra érté- kelem, hogy Katarina mégis úgy döntött, hogy folytatja velünk, készül tovább és vállalt még szűk három hónapot. Elmondta, hogy szeretné segíteni Győri Audi ETO KC csapatát, hogy a szezon előtt kitűzött célokat a Bajnokok Ligájában közösen elérjük. Megértettük, és elfogad- tuk, hogy csak ennyit tervez és utána befejezi karrierjét. Egy percig nem volt kérdés, hogy egy ilyen rutinos játékosra szükségünk van. Biztos vagyok benne, hogy számára is hatalmas motiváció, hogy sikeresen fejezze be pályafutását – értékelte a játékos döntését dr. Bartha Csaba elnök.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2020-06-04

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk