Kézilabda kupa

Katarina Bulatovics öt év után visszatér Győrbe

Véglegessé vált a Győri Audi ETO KC kerete. Régi-új ismerős játékos folytatja zöld-fehér mez- ben nyártól, hiszen Katarina Bulatovics a 2013/14-es szezont követően ismét Győrben szere- pel. A rutinos balkezes átlövővel egy éves szerződést kötött a klub.

– Mindenképpen olyan játékost szerettünk volna még a jövő évi csapatba igazolni, aki rendel- kezik azzal a kellő rutinnal és tapasztalattal, amire itt Győrben szükség van. Katarina Bulato- vics tökéletes választás volt, hiszen többszörös Bajnokok Ligája győztesként mindent tud a kézilabdázásról. Bízom benne, hogy Amanda Kurtovic-csal közösen remekül megoldják a fel- adatokat ezen a poszton  – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

 

Katarina Bulatovics 34 éves, négyszeres Bajnokok Ligája győztes, ebből egyszer, Budapesten, 2014-ben az első Női Kézilabda Final Fouron a Győri Audi ETO KC csapatával diadalmas- kodott

– Nem sokat gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a győri hívást, hiszen a világ legjobb klub- járól van szó. Eredményes szezont zártam anno, amikor itt játszottam, hiszen a magyar baj- nokság és a Magyar Kupa mellett a Bajnokok Ligájában is nyerni tudtunk. Danyi Gábort jól ismerem, örömmel dolgozok vele együtt. Természetesen mindent megteszek majd a csapat sikeréért, hogy ismét minden fronton az élen végezzünk. Nagyon motivált vagyok, kicsit Anja Althaus példája van előttem, aki ugyanígy egy évre érkezett Győrbe karrierje vége előtt és végül mindent megnyert a csapattal  – mondta Katarina Bulatovics.


 Kapusok:
 Kari Aalvik Grimsbö, Kiss Éva, Amandine Leynaud, Tóth Nikolett

 Jobbszélsők:
Bódi Bernadett, Faluvégi Dorottya, Jana Knedlikova

 Jobbátlövők:
Amanda Kurtovic, Kürthi Laura, Katarina Bulatovics

 Irányítók:
Farkas Johanna, Estelle Nze Minko, Stine Oftedal

 Beállók:
Kari Brattset, Beatrice Edwige, Világos Diána

 Balátlövők:
Eduarda Amorim, Anne Mette Hansen, Veronika Kristiansen

 Balszélsők:
Fodor Csenge, Görbicz Anita, Puhalák Szidónia


 Forrás: Győri Audi ETO KC honlap Fotó: 24.hu

2019-04-29

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk