Kézilabda kupa

 

Kari Brattset Dale 2024-ig a Győri Audi ETO KC játékosa

– Örömmel jelentem be, hogy Kari Brattset Dale 2024-ig a Győri Audi ETO KC játékosa marad. Kari szerződésének hosszabbításánál szeretném kiemelni, hogy rá először 2017-ben, a németországi világbajnokságon figyeltünk fel, ahol még Heidi Löke „árnyékában” játszott. Már akkor is jól látszott, hogy egy különleges képességű játékosról van szó, aki mind támadásban, mind védekezésben extra teljesítményre képes. Talán akkor még sokan kétkedve fogadták leigazolását a Győri Audi ETO KC csapatába. Női csapatban nehezen mond egy klubvezető ilyet, de talán ezt kizárólag sportszakmai tevékenységére vetítve nyugodtan mondhatom, hogy az utóbbi években Kari a világ első számú beállójává vált. Nagyon örülök, hogy a korábbi éveknek megfelelően ismét sikerült egy kulcs- játékosunkkal már a szezon kezdet elején meghosszabbítanunk a szerződését – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

Kari Brattset Dale a 2018 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO KC csapatához. A harminc éves norvég beálló eddig összesen 128-szor öltötte magára a zöld-fehér mezt és eddig 434 gól szerzett. 2018/2019-es szezon óta egy Bajnokok Ligá- ja győzelmet, egy magyar bajnoki elsőséget és két Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett a csapattal.

Nagyon jól érzem magam Győrben, igazán fantasztikus és profi az a közeg, ami az öltözőben és a klubban is körbevesz. Nem kellett sokat gondolkodnom, hamar sikerült megegyeznünk a hosszabbításról. Örülök, hogy a következő évek- ben továbbra is a győri  színekben szerepelhetek, és biztos vagyok benne, hogy a legmagasabb célokért szállunk harcba – mondta Kari Brattset Dale.

Forrás:
Győri Audi ETO KC honlap / Pulai Sarolta

 

2021-07-05

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk