Kézilabda kupa

Junior világbajnokkal erősít a Győri Audi ETO KC

Folytatódnak a Győri Audi ETO KC bejelentései a 2019/20-as szezon keretével kapcsolatban. Örömteli, hogy fiatal tehetséges játékossal erősödik nyártól csapatunk. Faluvégi Dorottya a Ferencváros gárdájából érkezik Győrbe. A nyáron a juniorokkal aranyérmet ünneplő villám- léptű szélső már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott.

– Fiatal, magyar válogatott játékos igazolunk Faluvégi Dorottya személyében nyártól csapa- tunkba. Ahogy azt korábban is nyilatkoztam, mi mindig a legjobbakat szeretnénk leigazolni, Faluvégi Dorottya pedig teljesítményével meggyőzött minket arról, hogy helye van neki a Győri Audi ETO KC csapatában. Fiatal kora ellenére nagyon rutinosnak számít, és bízunk benne, hogy szép sikereket érünk majd el együtt. Három évre kötöttünk ma szerződést, a második év után mindkét félnek megvan a lehetősége dönteni a folytatásról – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

– Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy érdeklődik irántam a Győri Audi ETO KC csapa- ta. Nyilván jól ismerem őket, és tudom, hogy nagyon komoly céljaik vannak évről évre min- den fronton. Úgy érzem most jött el számomra az idő, hogy tovább lépjek, és szeretnék bizonyítani a világ egyik legjobb csapatában is. A közös munka nyáron kezdődik majd, addig pedig természetesen azon leszek, hogy minél jobban szerepeljek jelenlegi csapatommal, és megmutassam, hogy érdemes volt szerződtetni engem – mondta a klub honlapjának Faluvégi Dorottya.

Faluvégi Dorottya 20 éves, jobbszélső, nyáron tagja volt a világbajnoki aranyérmet nyerő magyar junior válogatottnak. Klubszinten eddig a Ferencváros, és kölcsönben az MTK csa- patában szerepelt (2015/16-os szezon). Magyar bajnok (2014/2015) és Magyar Kupa győztes (2017).

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2019-01-14

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk