Kézilabda kupa

Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics hosszabbított Szegeden

Nagy öröm – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter –, hogy sikerült a megállapodás, elé- gedettek vagyunk azzal a munkával, amelyet Pastor edző és segítője, Marko Krivo- kapics végez a csapattal. Nagyszerű idényt zártunk, de mi már a jövőt építjük, mert céljaink nem változnak, szeretnénk újabb dicsőségeket szerezni Szeged városának.

Örömmel írtuk alá a szerződést – kommentálta a szerződéshosszabbítást a magyar bajnoki aranyérmes vezetőedző, Juan Carlos Pastor. – Szép idényt zártunk, de mi még szeretnénk nagyot alkotni, éppen ezért dolgozunk tovább annál a klubnál, amelytől sokat kaptunk. Kevés hely van a világon, ahol ilyen ideális feltételek között lehet dol- gozni. Szeged ebben az élen jár. Nagyszerű a háttér, egy remek csapat és kiváló kö- zösség vesz körül bennünket. Mindig hangsúlyozom, hogy mi egy nagy család vagyunk, és ebben a közegben élmény dolgozni, ezért is tervezünk hosszú távra Szegeden.

 

Forrás: MOL-Pick Szeged honlap / Süli Róbert

2018-05-25

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk