Kézilabda kupa

Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics: 2024-ig Pick Szeged

– Örömmel jelentem be, hogy edzőpárosunk, azaz Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics szerződését 2024-ig meghosszabbítottuk. Klubunk életében a stabi- litás mindig fontos, elégedettek vagyunk a trénerek munkájával, ezért éltünk az opciós lehetőséggel – nyilatkozta Kiss Bence, a klub cégvezetője.

– Amikor kilenc éve Szegedre érkeztem, nem gondoltam, hogy ilyen sokáig maradok, az első időszakban egy rövid lejáratú szerződést írtam alá. De az épít- kezés, amelybe belekezdtünk, évről évre magasabb szintre juttatott bennünket. Örülök annak, hogy a vezetőség továbbra is bízik bennünk. A körülmények fan- tasztikusak, ahogyan a szurkolóink is. Boldog vagyok, hogy meghosszabbítottuk a szerződést – nyilatkozta Juan Carlos Pastor.

– Az előző idényben, amikor kellett, jól kézilabdáztunk, megnyertük újból a baj- nokságot. Nagyon sok minden vár még ránk, szeretnénk a Bajnokok Ligájában is elérni a célunkat, odajutni a négyes a döntőbe. Nagyon jól érzem magam a csapat mellett, kiváló körülmények között dolgozhatunk – kommentálta a szer- ződés hosszabbítást Marko Krivokapics.

Forrás:
Pick Szeged honlap

2022-07-27

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk