Kézilabda kupa

Joan Canellas: Tele vagyok pozitív energiákkal

– Hogy vagy?
– Köszönöm szépen, minden a tervek szerint halad, továbbra is Madridban vagyunk a csa- láddal. Szépen gyógyul a térdem, tele vagyok pozitív energiával, amely segíti a felépülésem. Egyetlen dolgot viselek nehezen, az pedig a nagy meleg. Rekkenő a hőség itt nálunk.

– Mit csinálsz a rehabilitáció alatt?
– A műtét után négy nappal már elkezdtem a rehabilitációt a fizioterapeutával. Már a beavat- kozás előtt sokat dolgoztam otthon, edzettem, és ez igen hasznosnak bizonyult, mert látom és tapasztalom, hogy sokkal gyorsabban fejlődök. Ilyen helyzetben ez nagyon fontos, mert jól esik az ember lelkének, ha azt látja, napról napra jobb állapotban van. Már szépen járok, a lépcsőzés is megy felfelé, lefelé kicsit még szenvedek, de jó kezekben vagyok, és az otthoni orvosi stábbal is rendszeresen konzultálok.– A családod jól van?     
– Itt vannak velem Madridban ők is. Még egy pár napig maradunk, utána Barcelonába uta- zunk, lent leszünk egy kicsit a tenger mellett, így biztos vagyok abban, hogy ez is meggyor- sítja a felépülésem. A Misterrel is rendszeresen beszélek, és nem maradok le a társak nyári napjairól sem, látom őket a közösségi felületeken, így követem őket.

– Hiányzik már a játék?
– Áprilisban volt a legnagyobb meccshiányom, azt az időszakot nagyon nehezen éltem meg, mert legszívesebben a pályára futottam volna. Most a műtét kicsit megváltoztatott, arra kon- centrálok, hogy minél gyorsabban rendbe jöjjek, együtt edzhessek a társakkal. Várom már, hogy újból Szegeden legyünk, addig is minden MOL-Pick Szeged családtagnak jó pihenést és  jó feltöltődést kívánok a nyárra.

Forrás: MOL-Pick Szeged honlap / Süli Róbert – Fotó: Dénes Balázs

2020-07-03

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk