Horváth Roland Békéscsabáról Érdre szerződött

Horváth Roland 12 évesen szülővárosában, Pécsett kezdett el kézilabdázni. Hamar felfigyeltek kitartására és tehetségére, 14 évesen el is vitték Veszprémbe, hogy az utánpótlásban, majd a felnőtt korosztályban játsszon. Játékosi pályafutása során többek között Balatonfüreden és Komlón is játszott, majd 30 évesen abbahagyta az aktív játékos pályafutását. Akkori nevelő- edzője, id. Kiss Szilárd hatására vágott bele az edzői pályába. Siófokon utánpótlás edzőként kezdte, majd a negyedik évben már első osztályú edzőként folytatta karrierjét kitartó munká- jának köszönhetően. A Siófok KC-nél egy, a Békéscsabai ENKSE-nél három évet töltött veze- tőedzőként. Roland a 2020/2021. évi szezont már az ÉRD kézilabda csapat vezetőedzőjeként kezdi, célja, hogy egy olyan erős csapatot alakítson ki, amely garantálja az NB I-ben való ma- radást. Horváth Roland munkáját Gridnyeva Szvetlana kapusedző és Maurer Szandra erőnléti edző segíti.

Érd városa megérdemli a kézilabdát, a szurkolók és a lakosok szeretik a sportot, ez a min- dennapokban is érződik –nyilatkozta a szerződés aláírása után az új vezetőedző. – Nem lesz könnyű feladat, hiszen a nulláról kezdjük a szezont, hozzávetőlegesen 14 új játékosnak kell összeszoknia, ehhez türelem, kitartás és biztatás kell mindenki részéről, de foggal-körömmel fogunk harcolni az NB I-ben való maradásért.”

Forrás:
handballerd.hu

2020-05-29

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk