Kézilabda kupa

Horváth Roland Békéscsabáról Érdre szerződött

Horváth Roland 12 évesen szülővárosában, Pécsett kezdett el kézilabdázni. Hamar felfigyeltek kitartására és tehetségére, 14 évesen el is vitték Veszprémbe, hogy az utánpótlásban, majd a felnőtt korosztályban játsszon. Játékosi pályafutása során többek között Balatonfüreden és Komlón is játszott, majd 30 évesen abbahagyta az aktív játékos pályafutását. Akkori nevelő- edzője, id. Kiss Szilárd hatására vágott bele az edzői pályába. Siófokon utánpótlás edzőként kezdte, majd a negyedik évben már első osztályú edzőként folytatta karrierjét kitartó munká- jának köszönhetően. A Siófok KC-nél egy, a Békéscsabai ENKSE-nél három évet töltött veze- tőedzőként. Roland a 2020/2021. évi szezont már az ÉRD kézilabda csapat vezetőedzőjeként kezdi, célja, hogy egy olyan erős csapatot alakítson ki, amely garantálja az NB I-ben való ma- radást. Horváth Roland munkáját Gridnyeva Szvetlana kapusedző és Maurer Szandra erőnléti edző segíti.

Érd városa megérdemli a kézilabdát, a szurkolók és a lakosok szeretik a sportot, ez a min- dennapokban is érződik –nyilatkozta a szerződés aláírása után az új vezetőedző. – Nem lesz könnyű feladat, hiszen a nulláról kezdjük a szezont, hozzávetőlegesen 14 új játékosnak kell összeszoknia, ehhez türelem, kitartás és biztatás kell mindenki részéről, de foggal-körömmel fogunk harcolni az NB I-ben való maradásért.”

Forrás:
handballerd.hu

2020-05-29

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk