Kézilabda kupa

Hivatalos: Marko Vujin a MOL-Pick Szeged játékosa

Juan Carlos Pastor: „Mindenki előtt ismert, hogy milyen kihívásokkal küzdünk, Luka Stepancsics sérülése miatt mindenképpen szükségünk van egy azonnal bevethető, tapasztalt játékosra a jobbátlövő poszton. Marko Vujin erősítést jel- ent, érkezésével bővülnek a lehetőségeink, és nekünk az most a legfontosabb, ami szurkolóinknak is: a lehető legjobb eredményt elérni a Bajnokok Ligájában is.”

Marko Vujin: „Örülök, hogy csatlakozhattam a MOL-Pick Szeged csapatához. Tudom, hogy a jelenlétem mit jelent a szurkolók számára, sajnálom, éretlenül viselkedtem, fiatal voltam, nem volt sportemberhez és a két csapathoz méltó, éppen ezért szeretnék elnézést kérni a szegedi szurkolóktól is. A MOL-Pick Szeged mezében minden erőmmel azon leszek, és csak arra szeretnék koncentrálni, hogy a Bajnokok Ligájában továbbjutáshoz segítsem a csapatot és végre örömet is adhassak a szegedi szurkolóknak, valamint a #kékek családjának, a #HandballFamily-nek.”

Marko Vujin nyilatkozatában arra a 13 évvel korábbi esetre utalt, amikor még a Veszprém játékosaként a Szeged elleni bajnoki találkozó (2008. március 12., Sze- ged, Pick Szeged – MKB Veszprém 28-28)  végén hétméteres elvégzésekor fejbe dobta Puljezevics Nenadot a Tisza-partiak kapusát, s az eset miatt a szegedi szurkolók szemében „persona non grata” (nemkívánatos személy) a játékos.



Forrás:
MOL-Pick Szeged honlap – Fotó: THW Kiel honlap – Video: szegedma.hu

2021-03-16

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk