Kézilabda kupa

Hársfalvi Júlia hazatér és Siófokon folytatja

Bitter Miklós, a klub technikai igazgatója a következőképpen nyilatkozott: „Nagyon örülünk Julcsi érkezésének, személyében egy fiatal tehetség érkezik Siófokra. Jelenlegi klubjában a Metzingenben már bizonyította, hogy minden helyzetben lehet rá és a góljaira számítani. Ez a megbízható teljesítmény győzött meg minket arról, hogy szükségünk van rá. Izgatottan várj- uk a közös munkát.”

Tor Odvar Moen vezetőedző szerint minőségi erősítésről van szó: „Hársfalvi személyében egy nagyon gyors és technikás szélsővel erősödünk a következő szezonban. Örülök az érkezésé- nek, a keret mindenképpen erősödni fog vele.”

Hársfalvi Júlia a kézilabda alapjait Veszprémben szerezte meg, majd 2013-ban Mosonmagyar- óvárra szerződött. Tagja volt a korosztályos magyar válogatottaknak, az U19-es korosztállyal Európa-bajnoki negyedik helyet szerzett. A Győri Audi ETO KC 2015-ben leigazolta, és két szezonon át (2015/16, 2016/17) foglalkoztatta. Ez idő alatt Julcsi 47 bajnokin 78 gólt lőtt, és debütált a Bajnokok Ligájában, melyet meg is nyert a Rába-parti csapattal. Kétszeres magyar bajnoknak, és egyszeres kupagyőztesnek vallhatja magát. 2017-ben Kim Rasmussen irányí- tása alatt debütált a magyar válogatottban. Legutóbbi két idényét kölcsönben töltötte, tavaly a DVSC játékosa volt, idén pedig a német élcsapat, a TusSies Metzingen sikereiért küzd. Játé- kát a siófoki szakmai stáb az EHF-kupa csoportkörében személyesen is láthatta, hiszen hat gólt lőtt ellenük. Szerződése a szezon végén Győrben lejár, pályafutását Siófokon folytatja.

Forrás: Siófok KC honlap – Fotó: Siófok KC / 24.hu

2019-02-15

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk