Kézilabda kupa

Hajtai Vanessza távozik Mosonmagyaróvárról

– Nagyon nehezen hoztam meg ezt a döntést, hiszen az otthonom lett a város, ahol felnőtt, profi kézilabdázó lettem – nyilatkozta Hajtai Vanessza. –  Szeretném is megköszönni a szurkolóknak azt a rengeteg szeretetet, amit tőlük kaptam, az edzőimnek pedig a sok munkát, amivel engem segítettek. Most azonban adó- dott egy olyan lehetőség egy másik csapatban, amit meg akarok ragadni, hogy egy kicsit visszatérjek önmagamhoz. Úgy érzem, hogy több van bennem, kivinni a pályára, sokat szeretnék játszani, amihez nekem most környezet- változásra van szükségem. 

– Nem könnyű elfogadni ezt az indokot, mert te alapjátékos voltál Moson- magyaróváron, amit a jelenlegi bajnokság eddig lejátszott öt fordulójában is igazolnak a számok. Egyeztettél, beszéltél a döntésedről Gyurka János vezetőedzővel és a klubvezetéssel? 
–  Igen, és nagyon jól esett, hogy marasztaltak, de én most a megérzésemre hallgatok, ami azt súgja, hogy váltanom kell. Köszönöm nekik, hogy megértőek voltak, az akaratom ellenére nem tartanak itt, s meg tudtunk állapodni a szerződésem felbontásában. Jelenleg három balszélsője van a klubnak, de a versenyhelyzetet én elfogadtam, nem ezért megyek el. Huszonhét évesen inkább az új feladat, a kihívás vonz, annak szeretnék megfelelni. Továbbra is a magyar élvonalban fogok kézilabdázni, de nyilvánosan még nem jelenthetem be az új klubomat. 

–  A hír hallatán nagyon csalódottak lesznek a szurkolók. Valami azt súgja, hogy a váltás nagyon gyors lebonyolításával, egy kicsit a búcsúzást is szeretnéd könnyebbé tenni… 
– A sportolói karrierem, az életem meghatározó időszakát töltöttem Moson- magyaróváron, amire mindig jó szívvel fogok visszaemlékezni. Sok szép sikerben, élményben volt részem, tehát valóban fáj elbúcsúzni. A szurkolóknak azonban azt üzenem, hogy továbbra is szívvel-lélekkel támogassák Mosonmagyaróvár csapatát, mert akkor azt nem érheti semmi baj. 

Forrás: Mkcse

2022-10-18

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk