Kézilabda kupa

Háfra Noémi Montenegró felé veszi az irányt

Örömmel láttuk, hogy nagyon jól kezdődött Noémi dániai szereplése. Sajnos egy súlyos sérülés jött közbe talán a legrosszabbkor, és nem tudott kiteljesedni a dán bajnoki cím védőjénél. A rehabilitációt Győrben végző játékossal elkezdtük az egyeztetéseket, hogy megtaláljuk a mindkét fél számára leginkább meg- felelő megoldást. Többször átbeszélve a helyzetet arra jutottunk, Noémi számára a játéklehetőség a legfontosabb, ehhez pedig egy év kölcsönjáték a legjobb megoldás. Továbbra is hisszük, hogy Noémi nem csak a győri, hanem a magyar kézilabdázás nagy értéke, ezért elsősorban a játékos érdekeit szem előtt tartva mondtunk igent a kölcsönadásra. Noéminek elsősorban sikeres és teljes rehabili- tációt, valamint sérülésmentes szezont kívánok – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

–  Nagyon jól éreztem magam Dániában, és pont a legrosszabbkor jött számom- ra októberben a sérülés. Az első pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy elindultam a jó úton, de nem tudtam végig menni rajta. Tudom, szükségem van a játéklehetőségre, ehhez pedig nagyon jó lehetőség volt a Buducsnoszt hívása. Köszönöm a klub támogatását, hogy pozitívan álltak az ügyemhez. Most maxi- málisan a rehabilitációra koncentrálok, hogy nyárra visszanyerjem a formámat – mondta Háfra Noémi.

Háfra Noémi 2021 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO KC csapatához. Első győri évében magyar bajnoki címet nyert, valamint Bajnokok Ligája és Magyar Kupa ezüstérmet ünnepelhetett. A 2022-2023. évi szezont kölcsönjátékosként a dán Odense Håndbold csapatában kezdte meg, azonban 2022. október 15-én súlyos térdsérülést szenvedett. A rehabilitációját idén február vége óta Győrben végző játékos a megállapodás értelmében egy évre Montenegróba, a WHC Buducsnoszt BEMAX csapatához kerül kölcsönjátékosként.

Forrás: Győri Audi ETO KC / Szabó Tamás

2023-03-16

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk