Kézilabda kupa

Háfra Noémi Dániában tölti a következő szezont

– Háfra Noémi személyében egy agilis, szorgalmas, alázatos játékost ismertem meg, aki minden egyes nap azért dolgozik keményen, hogy újra visszatérjen a kézilabdázás legmagasabb szintjére. Ebben most egy külföldi állomáshely a következő lépés számára, mi pedig nem gördítettünk akadályt elé. A Bajnokok Ligája induló Odense Handbold csapatában minden adott, amire a játékosnak jelenleg szüksége van. Háfra Noémi odensei szerepvállalását követően teljes a 2022-2023. évi szezonra a keretünk, nem tervezünk további igazolást – mondta Endrődi Péter, a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatát tulajdonló Győri ETO Kft. ügyvezetője.

 – Háfra Noémi a magyar kézilabdázás egyik legtehetségesebb játékosa, nem volt véletlen Győrbe szerződtetése sem, hiszen minden képessége meg van ahhoz, hogy klubunkban a legmagasabb szinten szerepelhessen. Noémi elmúlt szezonjai nem úgy sikerültek, ahogy azt ő, vagy bárki más elképzelte volna. Abban minden érintett fél egyet értett, hogy a játékosnak a legnagyobb segít- ség az, ha minél több időt tud pályán tölteni. Noémi fejlődését szem előtt tartva szeretnénk, ha újra régi formájában tudna játszani, ezért is járultunk hozzá ahhoz, hogy ideiglenesen csapatot váltson. A dán bajnokság jelenleg az egyik legerő- sebb Európában, az Odense csapatában azonban többen is kiestek a poszt- járól, így várhatóan sok játéklehetőséget kap majd, ráadásul a Bajnokok Ligá- jában is szerepelhet. Háfra Noémi továbbra is klubunk igazolt sportolója marad, 2023 nyarától továbbra is a Győri Audi ETO KC csapatának szerződtetett játé- kosa. Ezúton kívánok sok sikert neki Dániában! nyilatkozta Görbicz Anita elnök.

 – Sajnos az elmúlt szezonom nem úgy sikerült, ahogy elterveztem.  Sokat beszél- gettem azokkal, akik közel állnak hozzám, valamint a Győri Audi ETO KC veze- tőségével, és arra a következtetésre jutottam, hogy a következő szezont olyan klubban kell elkezdeni, ahol nagyobb esélyem lehet több játékidőre, és ezáltal tovább fejlődhetek.  Több megkeresés, érdeklődés is érkezett, ami egy ilyen sze- zon után különösen örömteli volt.  Döntésem több okból is a dán Odense Hand- bold csapatának kedvezett, mivel nagyon közel áll hozzám a skandináv men.- talitás, és szeretnék még többet megtudni arról a mindennapi felszabadult és pozitív életszemléletről és kézilabdáról, amit a játékosok képviselnek ebben a régióban, valamint biztos vagyok benne, hogy taktikailag és fizikailag is sokat fogok fejlődni a dán kézilabda kultúrában.  Az előző szezonban kétszer találkoz- tunk a Bajnokok Ligájában, és az Odense mindkétszer magyon kemény ellen- félnek bizonyult. Szeretném megköszönni a Győri Audi ETO ETO KC vezetésének, hogy hozzájárultak a dániai vendégszereplésemhez, bízom benne, hogy egy év múlva még érettebb és értékesebb játékosként térek vissza Győrbe – indokolta meg klubváltását Háfra Noémi.

Forrás: Győri Audi ETO KC / Szabó Tamás

 

2022-07-11

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk