Kézilabda kupa

Gyurka János 2025-ig Mosonmagyaróváron marad

– Valóban így van, hiszen, ha ezt nem látnám, akkor nem írtam volna alá újabb hároméves kontraktust a klubbal – nyilatkozta Gyurka János az MKC vezető-edzője. – Az a morál, amit itt tapasztalok, az építkezés, ami eddig sikeres volt, arra sarkall, hogy tovább dolgozzunk együtt. Köszönöm a bizalmat, a hitet és se- gítséget, amit megkapok a klubvezetéstől, valamint a játékosok maximális hoz- záállását, teljesítményét. A hangulat, szeretet, tiszta szívű szurkolás pedig abban a pillanatban megfogott, amikor beléptem az UFM Arénába. Úgy fogunk tehát továbbra is dolgozni a stábommal, hogy ez a pozitív gondolkodás a legjobb eredmények elérésében mutatkozzon meg. A magyar és a nemzetközi sorozat- ban komoly feladatok várnak ránk a közeli jövőben, és vannak komoly távlati terveink is az MKC csapatával. 

– Sok munkával töltött nap van mögöttünk és ilyenek várnak ránk még ebben a hónapban, hiszen erre a fél évre, sőt már a következő szezonra is megpróbáljuk megerősíteni a játékos keretünket – folytatta dr. Hoffmann László az MKC szak- mai igazgatója. – Ennek a legfontosabb eleme volt, hogy nem kis harcok után megállapodjunk Gyurka Jánossal, akit természetesen több klub is megkeresett. Ez azonban a mosonmagyaróvári klub, a szurkolók és a játékosok szempontjából is elvárt, kívánt, logikus döntés volt, amit sikerült megoldanunk. Minden tekintet- ben elégedettek vagyunk Gyurka János munkájával, aki egy év alatt a mi lehe- tőségeink csúcsára juttatta a csapatunkat, konstruktív volt a játékoskeret kiala- kításában és nagyon jó közösséget formált az új kézilabdázókból. A játékunk is folyamatosan fejlődik, ami a számunkra megerősítés abban, hogy előnyös lesz a magyar mezőnyben az, hogy a szakmai stábbal és a játékosokkal is hosszabb távra tervezünk. 

Nagyon fontos lépés, hogy sikerült megállapodnunk Gyurka Jánossal, mert a vezetőedző kulcsember a klub életében zárta le a nyilatkozatokat Guntram Thurnher, az MKC elnöke.  Az elmúlt másfél évben megismertük őt, egyértel- műen kiderült, hogy kiváló szakember, akire szívesen bízzuk rá a csapatunkat. A számunkra nem volt nehéz döntés a szerződés hosszabbítási ajánlat Gyurka János számára, mert a szakmai stáb állandósága megerősít bennünket, különö- sen most, amikor sűrű lesz a programunk. Igazi megméretés lesz az első nemzet- közi szereplésünk az Európa Ligában, miközben a hazai sorozatokban szeretnénk továbbra is jól szerepelni.

Forrás: MKC honlap / Mkcse

 

2021-12-21

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk