Kézilabda kupa

 

Győri sportvezető a Women Forum Club Handball élén

2014 óta íródik a Women Forum Club Handball története. A szervezet tagjai a különböző nemzetközi kézilabda sorozatokban (Bajnokok Ligája, Európa Liga, EHF-kupa) induló klubok. A csoportosulás alapító klubjai között természetesen ott volt a Győri Audi ETO KC csapata is. A WFCH legfőbb célja a klubok érdekeinek képviselete az Európai Kézilabda Szövetség és a Nemzetközi Kézilabda Szövet- ség szervezetén belül, a képviselői helyet kapnak az EHF illetékes bizottságaiban is. A 2021 május végén, Budapesten, a DELO EHF FINAL4 apropóján szervezett éves közgyűlésen tisztújításra is sor került. A győri klub nemzetközi igazgatója elindult a választáson a szervezet elnöki pozíciójáért, a közgyűlés pedig titkos szavazással úgy döntött, hogy Szabó Tamás vezesse tovább a Women Forum Club Handball-t elnökként.

Szabó Tamás az alapítástól kezdve részt vett a szervezet életében, mint a Győri Audi ETO KC képviselője. 2017 decemberében lett a WFCH Elnökségének tagja, 2019 januárja óta pedig a Women Club Board vezetője is volt az EHF Marke- tingen belül működő bizottságban (WCB). A 2021 május végi közgyűlést követő- en június 24-én került sor a szükséges iratok aláírására Németországban, Köln- ben. Szabó Tamást négy évre választották meg a WFCH elnöki tisztségére.

Óriási megtiszteltetés, hogy a tagság támogatásáról biztosított, és megválasz- tottak elnöknek! Mivel a csapattal a Final Four miatt “buborékban” voltam, sajnos személyesen nem tudtam jelen lenni a közgyűlésen, így azonban még értékesebbnek érzem a sikert. Először is köszönöm a Győri Audi ETO KC vezeté- sének, dr. Bartha Csaba elnök úrnak, hogy ambícióimat támogatta. És termé- szetesen köszönöm a klubok támogatását is, igyekszem meghálálni munkámmal a bizalmukat! Egy izgalmas, kihívásokkal teli időszak következik most, ahol sok lehetőség lesz a klubérdekek képviseletére. A korábbi évek munkájának is kö- szönhetően mára már súlya van a WFCH-nak, számottevő szervezet, amelyet nem lehet megkerülni a nemzetközi kézilabda életben! A szervezet eddig meg- szerzett tekintélyét szeretném erősíteni a vezetésem alatt, valamint célom, hogy tovább növekedjen a résztvevő klubok létszáma – nyilatkozta Szabó Tamás.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Fotó: Marcali Gábor

2021-06-26

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk