Kézilabda kupa

Győri-Lukács Viktória 2026-ig Győrben szerepel

 – Győri-Lukács Viktória fontos tagja csapatunknak. Rutinja, sebessége és hely- zetkihasználása a nemzetközi élvonalba helyezi őt, ráadásul egy kiváló csapat- emberről is beszélünk egyben. A tárgyalások nagyszerű légkörben zajlottak, na- gyon hasonlóan gondolkodunk a kézilabdázásról, ő is maximalista, így egyértel- mű volt, hogy hosszabbítani szeretnénk vele. Három éves kontraktust írtunk alá, és bízom benne, hogy az idei szezonon túl a következő évadokban is sok fényes érmet gyűjtünk be közösen – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyveze- tője.

– Győrben minden adott a nyugodt, magas szintű munkavégzéshez, ami rendkívül fontos egy játékosnak. A klub céljai összhangban vannak a biztosított lehetőségekkel, azaz mindig a legmagasabb célokért küzdeni. Nem gondol- kodtam sokat a hosszabbítás kapcsán, hiszen jól érzem magam, maradni akar- tam. Örülök, hogy továbbra is a Győri Audi ETO KC-ban szerepelhetek, és min- den fronton győzelemre fogok törni, hiszen minden trófeát be szeretnék gyűjteni a csapattársaimmal közösen – indokolta hoszabbítását Győri-Lukács Viktória.

Győri-Lukács Viktória 27 éves, 2020 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO csapa- tához. A klubbal magyar bajnoki címet (2022) és Magyar Kupát nyert (2021), a Bajnokok Ligájában eddig egy bronz (2021) és egy ezüstérem tulajdonosa (2022). A csapat színeiben 57 bajnoki mérkőzésen 178, hat Magyar Kupa össze- csapáson 11, míg 46 Bajnokok Ligája találkozón 118 találatot jegyeztek fel a neve mellé, azaz összesen 109 tétmérkőzésen 307 gólnál jár. Az idei bajnokok Ligája kiírásában 11 mérkőzésen lépett pályára, 15 gólt dobott, egy sárga lapot kapott és egy alkalommal állították ki két percre.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2023-01-16

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk