Kézilabda kupa

Győri Audi ETO KC: Puhalák Szidónia hosszabbított

2018 februárjában jelentették be, hogy Puhalák Szidónia 1+1 éves szerződést kötött a Győri Audi ETO KC csapatával. A fiatal balszélső stabil teljesítményt nyújt posztján, így nem volt kérdéses számára, hogy a folytatás mellett döntsön.

Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is Győrben szerepelhetek. Nagyon jól teljesít idén is a csapat, úgy érzem, hasznos tagja vagyok én is! Hatalmas mindenkiben a motiváció, hogy idén is olyan fantasztikus eredményeket érjünk el közösen, mint az elmúlt években. Köszönöm a bizalmat felém, igyekszem minél jobb teljesítménnyel és gólokkal meghálálni ezt – nyilatkozta a Puhalák Szidónia.

Gyorsan sikerült megegyeznünk a játékossal a folytatásról. Puhalák Szidónia teljesítmé- nyével meggyőzött minket, hogy helye van Győrben. Ő jó példa arra, hogy ha van olyan te- hetséges fiatal magyar játékos, aki jól teljesít, annak meg van a lehetősége, hogy Győrben a legmagasabb célokért küzdjön  – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

Puhalák Szidónia 2016 nyara óta tagja a Győri Audi ETO KC csapatának. Kétszeres Bajnokok Ligája győztes, magyar bajnok és egyszeres Magyar Kupa győztes. Ez idő alatt 82 mérkő- zésen 134 találattal segítette csapatát.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2018-12-06

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk