Győri Audi ETO KC: három kulcsjátékossal hosszabbítottak

Dr. Bartha Csaba a rövid bejelentés után bővebben is megindokolta a három játékos szerző- dés hosszabbításának okát:

− Kissé talán szokatlan, hogy már szeptember elején ilyen jelentőségű döntéseket hozunk, de úgy gondolom több jó okunk is volt a szerződések meghosszabbítására. Egyrészt nagyon elégedettek vagyunk a lányok teljesítményével, és bízunk benne, hogy a jövőben is ugyan- olyan meghatározói lesznek a csapat játékának, mint tették azt eddig is. Másrészt, nagyon hosszú szezon elé nézünk, a decemberi világbajnokság után tavasszal olimpiai selejtezők, nyáron pedig maga a Tokiói Olimpiai Játékok várnak a játékosaink nagy részére. Bízom ben- ne, hogy azzal, hogy jövőjük biztosítva van a klubjukban, már csak a kézilabdával kell, hogy foglalkozzanak a sportolók, ez pedig még jobb teljesítményt hozhat ki belőlük.

 − Stine Oftedal egy kitűnő játékos, hiszünk abban, hogy posztján a világ legjobbja, aki meg- határozója a Győri Audi ETO KC gyors és eredményes játékstílusának.

− Anne Mette Hansen rengeteget fejlődött az itt eltöltött évek alatt, és mára igazi vezérré nőtte ki magát a csapaton belül. Olyan játékos, aki kritikus helyzetekben is hideg fejjel tud gondolkodni és nagy értéke a csapatnak mind támadásban, mind védekezésben.

− Ugyanez elmondható Kari Brattsetről is, aki hihetetlen gyorsan épült be tavaly a csapatba, fantasztikus első szezonját követően bízunk benne, hogy innen is van még hova fejlődni és beálló poszton továbbra is a világ élvonalába tartozik majd.

 − Nagyon boldog vagyok, hiszen tovább élem az álmomat. Számomra nagy lehetőség volt Győrbe igazolni, és a válogatott után klubszinten is a legjobbakkal játszani. Szerencsére minden adott itt, hogy csak a kézilabdára koncentráljunk. Nem volt kérdéses, hogy maradni szeretnék, így könnyen megegyeztünk. Kétéves szerződést írtam alá, és bízom benne, hogy a továbbiakban is ugyanilyen eredményesek leszünk együtt a csapattal – nyilatkozta Stine Of- tedal.

− Számomra egyértelmű volt, hogy a folytatás mellett döntök. A klub a lehető legprofesz- szionálisabb, minden körülmény adott a magas szintű teljesítményhez, gyakorlatilag nekünk csak a meccsekkel, és a minél jobb játékkal kell foglalkozni. Örömmel írtam alá még további kettő + egy évet, mivel nagyon jól érzem magam. Nyilván a múlt remek eredményei miatt nagyobb az elvárás is felénk, de engem ez csak még inkább motivál. Hiszem, hogy idén is remek eredményre vagyunk képesek – mondta Anne Mette Hansen, a csapat dán játékosa.

Ugyan a szerződésem 2021 nyaráig szólt eredetileg, de nyitottan álltam a klub megkere- séséhez, hogy hosszabbítsuk meg ezt még egy évvel. Már az első évem is fantasztikus volt, hiszen mindent megnyertünk, amit csak lehetett. És nyilván idén sem csökkent az étvágyunk. Remek közösség van Győrben, a csapat nagyon érzi egymást, mindenki tudja a dolgát és küzdünk egymásért. Hihetetlen számomra a közeg, ami a kézilabdát körül veszi Győrben, a szurkolók nagy támogatást nyújtanak nekünk. Örülök, hogy három évig biztosan tagja lehe- tek ennek a csapatnak! – árulta el Kari Brattset.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap

2019-09-17

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk