Kézilabda kupa

Győri Audi ETO KC: Estelle Nze Minko hosszabbított

– Győrben mindig arra törekszünk, hogy egy ütőképes, a legnagyobb célok el- érésére képes kerettel tudjunk dolgozni.  Estelle eddig is nagy erőssége volt klu- bunknak, éppen ezért örülök, hogy sikerült megegyeznünk a folytatásról. Győri időszakában folyamatos fejlődést produkált, mára a csapat egyik gólfelelősévé, kulcsjátékosává vált. Teljesítménye és kvalitásai alapján egyértelmű volt, hogy szerződéshosszabbítást kínálunk neki. Örömteli, hogy a következő két szezonban továbbra is zöld-fehérben szerepel majd – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

– Nagyon jól érzem magam Győrben, igazán fantasztikus és professzionális az a közeg, ami a csapatban és a klubban körbevesz. Nem kellett sokat gondol- kodnom, hamar sikerült megegyeznünk a hosszabbításról. Örülök, hogy a követ- kező két évben továbbra is a Győri Audi ETO KC csapatában szerepelhetek, és biztos vagyok benne, hogy a legmagasabb célokért küzdünk majd. Ahogy idén, úgy a jövőben is minden trófeát be szeretnék gyűjteni közösen a csapat- társaimmal! – értékelte döntését a szerződés aláírása után Estelle Nze Minko.

Estelle Nze Minko a 2019/20-as szezon kezdetén csatlakozott a Győri Audi ETO KC keretéhez. A 29 éves irányító győri színekben eddig 25 bajnoki mérkőzésen szerepelt és 124 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában eddig 20 találkozón lépett pályára, ahol 84 gólt szerzett. A Dániában pár napja befejeződött Európa-bajnokságon a torna legértékesebb játékosának (MVP) választották meg.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2020-12-22

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk