Kézilabda kupa

Győri Audi ETO KC: Anne Mette Hansen 2020-ig hosszabbított

–  Nem véletlen, hogy fiatalon leigazoltuk Anne Mette Hansent, aki rengeteget fejlődött Győr- be érkezése óta. Idén fontos szerep hárul rá támadásban és védekezésben is, amit remekül megold. A bizalom jeleként kezdeményeztük, hogy vegyük ki az opciót a szerződésből, és ő is pozitívan állt megkeresésünk elé. Örülök, hogy jövőre is biztosan nálunk játszik majd – nyi- latkozta dr. Bartha Csaba elnök.

–  Úgy érzem egy álom vált valóra a Győrbe szerződésemmel. Örültem a klub ajánlatának, hogy fix idejű legyen a szerződésem. Érzem a bizalmat, ezért örömmel írtam alá a módo- sítást. Bízom benne, hogy idén és jövőre is szép sikereket érünk el közösen – mondta Anna Mette Hansen.

A játékos a 2017/18-as szezon kezdete óta tagja a Győri Audi ETO KC csapatának. Az azóta eltelt másfél évben 128 gólt szerezett csapata színeiben bajnoki, Magyar Kupa illetve Baj- nokok Ligája találkozókon. Anne Mette Hansen a dán válogatott oszlopos tagja, az idei Eu- rópa-bajnokságon 25 gól szerzett, ezzel a 8. helyen végzett a góllövőlistán.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2018-12-29

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk