Kézilabda kupa

Győr: Ryu Eun Hee 2024 + egy év opció

– Ryu Eun Hee fantasztikus személyiség, alázatos, szorgalmas sportoló, igazi csa- patember. Kiemelkedő játékintelligenciája mellett nagyon jól lát a pályán, oko- san olvassa az ellenfél játékát. Egyértelmű volt, hogy szerződést kívánunk vele hosszabbítani. Végül egy plusz egy éves kontraktusban egyeztünk meg, amely- ben mindkét fél dönthet majd a 2024-2025. évi szezonról. Örülök, hogy együtt haladunk tovább a közös úton – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

– Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni, hiszen nagyon jól érzem magam Győrben és az ETO-ban. A csapat fantasztikus, hihetetlen jó ehhez a közös- séghez tartozni. Győrben nincsen soha egyszerű feladat, itt minden nap új csú- csokat kell megdönteni, ami nyilván nem egyszerű, de az élsportban ennél jobb motiváció nem is kell. Örömteli és egyben kihívásokkal teli minden nap, minden meccs, de minden edzés is. Boldog vagyok, hogy továbbra is a Győri Audi ETO-ban szerepelhetek, és ahogy eddig, úgy a jövőben is mindent megteszek a csapat sikeréért – indokolta hosszabbítását Ryu Eun Hee.

A Győri Audi ETO KC első ázsiai játékosa Ryu Eun Hee 32 éves. A tavalyi évben bajnoki címet nyert a Győri Audi ETO KC-val, valamint ezüstérmet szerzett a Bajnokok Ligájában és a Magyar Kupában is. Eddig 62 mérkőzésen szerepelt zöld-fehér mezben, ezeken a találkozókon összesen 168 alkalommal talált az ellenfél hálójába. A 2022-2023. évi Bajnokok Ligája kiírásában 10 mérkőzésen lépett pályára, 25 gólt jegyeztek fel a neve mellé és három alkalommal állították ki két percre.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2023-02-07

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk