Kézilabda kupa

Grundfos Tatabánya KC: Juhász Adám hosszabbított

Nem sokat töprengtem, mielőtt elfogadtam a klubvezetők szerződés-hosszabbítási ajánla- tát, mert nagyon sok érv szólt a maradás mellett – emelte ki a 22 éves kézilabdázó. – Kiskamaszként Debrecenből igazoltam a legendás tatabányai egyesülethez, és az évek alatt kiderült, hogy ez remek döntés volt. Remélem, a hosszabbítás is ilyen lesz.

Ádám nagyon fontos láncszeme csapatunknak és szerintem a válogatottnak is – mondta Marosi László, a tatabányai klub elnöke. – Remélem, nem csak egy évig marad még nálunk, mert mi hosszútávon tervezünk vele.

Örülök, hogy Ádám jól érzi magát Tatabányán – hangsúlyozta edzője, Vladan Matics. – Ő igazi karmestere az együttesnek, így sokat segít nekem is, hogy az új játékosok minél ha- marabb beilleszkedjenek, elsajátítsák a gárda stílusát. Bízom benne, hogy nem csak egy évig lesz még velünk, hiszen ő az egyik legfontosabb játékosom abban a rendszerben, sziszté- mában, amelyben mi kézilabdázunk.

Forrás: Grundfos Tatabánya KC honlap

2019-03-19

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk