Kézilabda kupa

Gábor Marcell: Szeretnék bizonyítani!

– Hogy telnek a napjaid? Nem unalmas ez a hosszú szünet?
 Megpróbálom a pihenőt is aktívan tölteni és a napi szinten előírt edzéseket megcsinálni, hiszen már én is megkaptam Házi Bencétől az előírt feladatokat. Emellett sokat biciklizem, pingpongozok, dartsozok, túrázok és természetesen örülök, hogy minél több időt itthon tudok tölteni a családommal.

– Hogy tekintesz vissza erre a szezonra, melyet a Budakalász csapatában töltöt- tél?
– Sajnos nem úgy sikerült a szezon, ahogy azt az elején terveztük, bár hozzá kell tennem, hogy a számunkra fontos meccsek még a lezárást követően jöttek volna. Szerintem a hátra- levő hat meccsből még legalább négy hozható lett volna. Azt gondolom, ha a bajnokság befejeződik, akkori is meg lett volna az esélyünk a bennmaradásra, hiszen hátra volt még az összes ki-ki meccs, mint például az Orosháza, a Vác vagy a Mezőkövesd elleni.

– A nyáron csapatot váltasz. Mi döntött amellett, hogy Csurgóra igazoltál?
– Nagyon szimpatikus az a munka, ami Csurgón folyik. Itt tényleg csak a kézilabdára kell koncentrálni. Csak jókat hallottam például a Gonitól és a Gyulától (Hanusz Egontól és Kerkovits Gyulától – A szerk.) is, akikkel korábban együtt játszottam. Csurgó egy nagyon jó csapat és ez egy nagy előrelépés a karrieremben. Még a szerződés megkötése előtt egyez- tettem a szakmai stábbal, elmondták, hogy mit is várnak tőlem, ami szintén szimpatikus volt és az is amellett szólt, hogy Csurgóra igazoljak.

– A posztodon majd Nagy Szabolccsal és Borsos Tamással kell megküzdened. Mennyire ismered őket és mekkora konkurenciát látsz bennük?
– Szabit személyesen is ismerem, mert korábban csapattársam volt Tatabányán. Nagyon jó kezű játékosnak tartom, így biztosan nehéz dolgom lesz. Borsit csak ellenfélként láttam ját- szani, úgy gondolom, hogy ő inkább védekezésben dominál, nagyon erős fizikumú játékosról van szó. Szerintem jól ki fogjuk egészíteni egymást mind a hárman.

– Szerinted inkább védekezésben vagy inkább támadásban fogsz több szerephez jutni az első csurgói szezonod során?
Bízom benne, hogy minél több játéklehetőséget fogok kapni, amit természetesen nekem kell kiharcolni. Remélem, hamar be tudok majd illeszkedni és fel tudom venni a ritmust. Szeretnék bizonyítani!

– Következő szezont illetően a tabellán hova helyeznéd el új csapatodat a jelen- legi információk alapján?
– Szerintem az első öt hely közül valamelyiket el tudjuk csípni.


A Csurgói KK játékoskerete a 2020-21. évi szezonban



Forrás: Csurgói KK honlap – Fotó: utanpotlassport.hu

2020-06-02

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk