Kézilabda kupa

FTC-Rail Cargo Hungaria: Szemerey Zsófia hosszabbított

– Mindenképp szerettem volna maradni, hiszen jól érzem magam a Ferencvárosnál, meg- tapasztaltam, hogy itt nemcsak egy szlogen, hogy ez egy család – mondta Szemerey Zsófia. – Volt néhány megkeresésem más kluboktól és külföldről is, utóbbi lehetőségen elgondol- kodtam kissé, mert érdekelnek más kultúrák, illetve a nyelvtanulás szempontjából is jó lett volna, de úgy érzem, a Fradinál nagyon jó helyen vagyok, itt tudok a legtöbbet fejlődni.

A Győr elleni idegenbeli mérkőzést követően Bíró Blanka és Szemerey Zsófia is kiemelte, hogy a kapusok kis csapata milyen kiválóan működik együtt, s erre a frissen hosszabbító já- tékos most is ráerősített.

– Sokan nem értik, amikor erről beszélünk, de a kapus poszt valóban egészen különbözik a mezőnyjátékosokétól, és külön kis csapat vagyunk a csapatban. Szerencsére nagyon jól mű- ködik együtt, mindenkinek más az erőssége és ez nagyon hasznos. A maradásomban sze- repet játszott Elek Gábor és a kapusedzőnk, Duleba Norbert személye is, nagyon szeretek velük dolgozni, már kiismertük egymást, ők tudják, miként kell bánni velem, én pedig azt, hogy mik az elvárásaik. Nagyon bízom benne, hogy még ebben a szezonban is sok örömet tudunk szerezni a szurkolóinknak, miként abban is, hogy tovább fejlődök és elérem a célo- mat, hogy válogatott mezt húzhatok magamra.

Forrás: fradi.hu

2019-03-08

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk