Kézilabda kupa

FTC-Rail Cargo Hungaria: Djurdjina Malovicsot megműtötték

Djurdjina Malovics október 9-én, a Debrecen elleni győztes meccsen (38-27) lépett pályára legutóbb a Ferencvárosban, aztán sarokcsont kinövés okozta fájdalmai miatt kezelésekre szorult. A szervezete eleinte pozitívan reagált, úgy tűnt, elkerülhető a műtéti beavatkozás, a hosszabb pihenő és fájdalommentes időszak után azonban a terhelés hatására a probléma újra jelentkezett. A műtétet Németországban végezték el, most pedig az Országos Sport- egészségügyi Intézet, illetve az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatorvosa, dr. Pavlik Attila avat be minket a részletekbe.

– Az elmúlt hónapokban minden lehetséges kezelést kipróbáltunk, de hosszú távon ered- ménytelenek voltak, így csak a műtéti megoldás maradt. A beavatkozást elvégző orvos arról tájékoztatott, hogy az ugrócsont hátsó részén lévő nyúlvány Malovicsnál külön állt, mozgott, ez okozta a probléma egyik részét, ezért a hátsó boka ízületből eltávolította a különálló cson- tot, plusz a korábbi műtétből maradó lerakódásokat leszedte a sarokcsontról. Véleménye sze- rint reményt keltő a helyzet, és 3-4 hónapos rehabilitációt jósol, a játékos ezt követően tud majd leghamarabb pályára lépni."

Forrás:
www.fradi.hu

2019-01-09

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk