Kézilabda kupa

Friss Európa-bajnok igazol nyáron Győrbe

Az elmúlt években a francia válogatott oszlopos tagjának számító beálló, Beatrice Edwige a Metz Handball csapatának sárga-kék szerelését cseréli nyártól két szezon erejéig biztosan zöld-fehérre. A kitűnő védő Rio de Janeiro-i olimpia ezüstérmese, 2017-ben világbajnoki cí- met ünnepelhetett Németországban, míg tavaly decemberben Európa képzeletbeli trónjára is felülehetett a francia rendezésű Európa-bajnokságon.

– Továbbra is olyan játékosokat igazolunk, akik készen állnak arra, hogy a legmagasabb célokért küzdjenek. Győrben idén nyáron Yvette Broch hiányában sajnos megbomlott a világ egyik legjobbjának tartott Amorimmal közös hármas védő tengely. Azt hiszem, Beatrice Ed- wige, akit 2016-ban az Európa-bajnokság legjobb védőjátékosának is megválasztottak, meg- felelően illeszkedik majd csapatunk játékába. Ezúton szeretném megköszönni, a Metz Hand- ball vezetőségének pozitív hozzáállását az átigazolással kapcsolatban – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

– Csodás metzi évek után úgy éreztem most jött el az idő, hogy egy szinttel feljebb lépjek. Igazán meglepett és nagyon sokat jelentett számomra a Győri Audi ETO KC megkeresése. A világ legjobb csapatáról van szó, akik mindig a legmagasabbra törnek. Akit ide hívnak, sze- rintem egy percig sem gondolkodik. Szimpatikus az, ahogy Győrben a kézilabdáról gondol- kodnak, és az sem mellékes, hogy remek csapattársak között folytathatom a pályafutásom. Ellenfélként játszottam már Győrben, és lenyűgözött a csapat valamint az azt körülvevő kö- zeg. Azért jövök Győrbe, hogy mindent megnyerjek a csapattal! – mondta Beatrice Edwige.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2019-01-29

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk