Kézilabda kupa

Férfi Európa Liga: Közepes erősségű csoportba került a Tatabánya

A 2. fordulóból továbbjutott 12 csapatot és a csoportkörbe sorolt 12 együttest (összesen 24 klubot) négy, hatos csoportba sorsolták, ahol körmérkőzés formá- ban, oda-visszavágó alapon döntik el a helyezések sorrendjét. A csoportokból az első négy helyezett jut tovább a nyolcaddöntőbe. A legjobb 16 között és a negyeddöntőben két mérkőzésen, kiesés alapon döntik el a Final Fourba való jutást. A nyolcaddöntők 2021. március 23. és 2021. március 30., a negyeddöntők 2021. április 13. és 2021. április 20. napján kerülnek megrendezésre. Mind a négy játéknap keddre esik, ahol a mérkőzéseket 18:45 vagy 20:45 órakor lehet elkez- deni. A Final Fourt 2021. május 22-én, szombaton és 23-án, vasárnap rendezik. Az elődöntők sorsolásának időpontja: 2021. április 20., kedd, 11:00 óra.

A férfi Európa Liga csoportbeosztása

A-csoport:

ABANCA Ademar León (spanyol), Orlen Wisla Plock (Lengyel),
Csehovszki Medvegyi (orosz), Fenix Toulouse Handball (francia), Fivers (osztrák),
HC Metalurg (északmacedón)

B-csoport:

Usam Nimes Gard (francia), Dinamo Bucuresti (román), Tatran Presov (szlovák), Füchse Berlin (német), Sporting CP (portugál), IFK Kristianstad (svéd)

C-csoport:

SC Magdeburg (német), Alingsås HK (svéd), Besiktas Aygaz (török),
Montpellier HB (francia), RK Nexe (horvát), HC CSZKA (orosz)

D-csoport::

Grundfos Tatabánya KC (magyar), Kadetten Schaffhausen (svájci),
HC Eurofarm Pelister (északmacedón), Rhein-Neckar Löwen (német),
GOG Håndbold (dán), RK Trimo Trebnje (szlovén)


2020-10-02

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk