Kézilabda kupa

Ferencvárosik TC: Tomori Zsuzsanna visszatér!

Aligha kell ferencvárosi körben különösebben bemutatni őt, hiszen öt éven át, 2010 és 2015 között már szerepelt a Népligetben, sőt, a szurkolók egyik ked- vencének számított, amihez jelentősen hozzájárult, hogy a kétszáz Fradi-mecs- csén 1067 gólt lőtt. Az FTC-vel magyar bajnok lett, illetve két örökké emlékezetes KEK-aranyat is nyert, de a pályafutása során ezeken kívül is számos trófeát gyűj- tött: összesen nyolcszoros magyar bajnok, hatszoros Magyar Kupa-győztes, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, kétszeres KEK-győztes és EHF Kupa-győztes.

Miután 2015-ben eligazolt a Fraditól, előbb Győrben töltött négy évet, majd ket- tőt Siófokon, míg a legutóbbi idényt a norvég Vipers Kristiansand játékosaként teljesítette, s elsősorban védekezésben nyújtott kimagasló teljesítményével segí- tette klubját Bajnokok Ligája-elsőséghez (mérlege: 15 mérkőzés, 6 gól, 2 sárga lap, 6 kétperces kiállítás).

Hihetetlenül boldog vagyok, a Bajnokok Ligája-döntő után megtudtam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, és egy-két nap alatt le is tisztázódott minden – mondta Tomori Zsuzsanna. – Nagyon rég terveztem már, hogy visszatérnék ide, ezért egy percig nem gondolkodtam rajta, hogy szeretnék élni a lehetőséggel, ha már megkaptam. Ebben a csarnokban, ebben a közegben minden érzés visszajött, ami bennem volt régen. Titokban bíztam benne, hogy lehetek még Fradi-játékos, és sikereket érhetek el a Fradival, mert speciális, nagyon jó érzés volt mindig is ebben a közegben játszani. Nagyon szeretnék a Fradival is Final Fourba jutni, és biztos vagyok benne, hogy az az esemény telt ház előtt, hihetet- len hangulatban zajlana – csodálatos dolog lenne.

A Bajnokok Ligája négyes döntőjében is szembetűnő volt – indokolta a játékos szerződtetését Görög Zsolt, a szakosztály ügyvezető igazgatója –, hogy Zsuzsi milyen szintet képvisel, az aranyérmes csapat vezére volt védekezésben, illetve a döntő hajrájában fontos gólokat is szerzett. Az idény során szinte végig ugyan- ezen a színvonalon teljesített, és bízom benne, hogy a Fradival is odaér Európa legjobb négy csapata közé. Hiszem, hogy rengeteget jelenthet a csapatunknak a céljaink eléréséhez, vele elöl és hátul is jelentősen nőtt a variációs lehetőségek száma.

Forrás:
fradi.hu

2022-06-10

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk