Kézilabda kupa

Ferencváros: Bánfai Kíra visszatér nevelőegyesületéhez

– Az volt a célom, hogy egy napon visszakerüljek a Ferencvároshoz, de úgy számoltam, hogy erre csak később lesz lehetőségem – mondta Bánfai Kíra, aki 2018 nyarán ezüstérmes lett az ifjúsági világbajnokságon, és a szakemberek beválasztották a torna álomcsapatába is. – A mostani szezonban a saját bőrömön tapasztalhattam, hogy az NB I teljesen más, mint az utánpótlás bajnokságok. Tavaly egy-egy meccsen kaptam néhány percet már a Fradiban is, de sorozatosan most játszhattam az élvonalban, és főleg a nagy csapatok ellen éreztem, hogy a tempót, az ütközéseket meg kell szoknom. Nem vagyok elégedett azzal a teljesít- ménnyel, amit az MTK-ban nyújtottam, rosszul viselem, hogy az utóbbi hetekben nem tud- tam gólokat szerezni. Ugyanakkor sokat fejlődtem, és már most próbálok készülni arra, hogy nyártól magasabb szinten kell kézilabdáznom. Nem tagadom, izgulok kicsit, mert nagyon sze- retnék bizonyítani!

 – Nagyon örülök, hogy a nyáron távozó Faluvégi Dorottya helyét egy másik saját nevelésű tehetségünk veszi át – mondta Bognár László, női kézilabdacsapatunk ügyvezető igazgatója. – Kíra tehetségével tisztában vagyunk, bízom benne, hogy felnő a feladathoz, és elődeihez, Márton Grétához vagy éppen Háfra Noémihez hasonlóan ő is sikeresen helytáll a Ferencvá- rosban az MTK-ból való visszatérése után.

Forrás:
Fradi.hu

2019-05-03

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk