Kézilabda kupa

Faluvégi Dorottya: Újra regényeket olvashatok...

– Hol végezted tanulmányaidat?
– A Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaságtudományi Karának Gazdálkodási és Menedzs- ment Szakán végeztem el az alapképzést.

– Miért jelentkeztél erre a szakra?
– Nem tudtam és most sem tudom pontosan, mit szeretnék csinálni a kézilabda után, de a gazdasági irány mindig is érdekelt. Úgy éreztem, ezzel a szakkal nem hibázhatok, gazda- sági szakemberekre mindig szükség lesz.

– Most egy három és fél éves alapképzésen vagy túl, gondolkodtál már azon, hogy a mesterszakot hol folytatod?
– Már szemezgettem egyes szakokkal, de az idei szezon annyira sűrű lesz, hogy most egy évet biztosan kihagyok, de utána majd mindenképpen tervezem a folytatást.

– Hogy sikerült összeegyeztetned a profi sportot a tanulással?
– Nagy szerencsémre az egyetem mindenben a segítségemre volt, egyéni tanrendben végezhettem a féléveket, és vizsgázni is akkor mehettem, amikor időm engedte. Ez azért nagy rugalmasság egy felsőoktatási intézmény részéről. Nagyon sokat köszön- hetek a mostani klubomnak is, mindig pozitív hozzáállást és támogatást kaptam Danyi Gábor vezetőedzőtől és elnök úrtól is. Mindez hozzájárult ahhoz, hogy a záróvizsgát is ilyen jó eredménnyel zártam.

– Milyen lett a záróvizsgád?
– Meglepően jól sikerült. Az volt a legfontosabb cél számomra, hogy abszolválni tudjam a vizsgát, de persze, amennyit csak tudtam készültem rá. Annak ellenére, hogy nagyon izgultam, színjeles lett. Két tételünk volt, és emellett a szakdolgozat védésem is ötös lett.

– Mire fogod fordítani a felszabadult idődet?
– Most, hogy visszatértek a lányok, több időt szeretnék velük tölteni, és várom, hogy újra regényeket olvashassak tankönyvek helyet…



Forrás: Győri Audi ETO KC / Fata Edina

 

2020-07-02

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk