Kézilabda kupa

Estelle Nze Minko hosszabbított Győrben

– Nagyon gyorsan kiderült, hogy Estelle és az ETO céljai megegyeznek. Szeret- nénk a legjobbak lenni, és minden fronton győzedelmeskedni. A következő évadban is bombaerős irányító párosunk lesz, hiszen Estelle és Stine remekül megérti egymást, mindketten kiválóan látnak a pályán és villámgyorsak. Sok csapat csak álmodik ilyen játékosokról.  Estelle ráadásul nem csak a pálya köze- pén bevethető, tehát jövőre is sok variációs lehetősége lesz edzőnknek. Boldog vagyok, hogy Estelle és az ETO közös története tovább íródik – nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a közös történetünk a Győri Audi ETO KC-val tovább íródik. A személyes ambícióim teljes átfedésben vannak a klub által felvázolt tervekkel. Továbbra is a legfőbb célom, hogy Bajnokok Ligája győztes lehessek, amit szeretnék a csapattársaimmal itt Győrben közösen elérni – indo- kolta hosszabbítását Estelle Nze Minko.

Estelle Nze Minko 2019 nyarán igazolt a Győri Audi ETO KC csapatához. A 31 éves irányító győri színekben eddig 135 tétmérkőzésen szerepelt és 560 gólt szerzett, ami 4,14-es gólátlagot jelent. Magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes, a Bajnokok Ligájában eddig egy ezüst és egy bronzérmet tudhat magáénak. A 2022-2023. évi Bajnokok Ligája kiírásában 10 mérkőzésen lépett pályára, 33 gólt jegyeztek fel a neve mellé, egy sárga lapot kapott és öt alkalommal állították ki két percre.

Forrás: Győri Audi ETO KC / Szabó Tamás

2023-01-13

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk