Kézilabda kupa

Emberségből jeles: Mariana Costa marad Debrecenben!

Mariana Costa fontos játékosa a DVSC SCHAEFFLER csapatának és úgy gon-dolom, az elmúlt két évben tett annyit a klubért, hogy ebben a helyzetben ne hagyjuk magára. Az év végéig meghosszabbítottuk a szerződését és igyekszünk minden téren segíteni neki abban, hogy mihamarabb felépüljön – nyilatkozta Ábrók Zsolt ügyvezető.

 – Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem van Debrecenben maradni, mert ez a klub, a város igazán különleges számomra, otthon érzem magam itt. Szere- tem a csapatot, a szurkolókat és a klub dolgozóit. Bízom benne, hogy nagyszerű szezonunk lesz, közösen küzdünk a városunkért, hogy elérjük a célunkat! Termé- szetesen mindent megteszek azért, hogy minél hamarabb felépüljek és még erősebben térhessek vissza. Eddig jól halad a gyógyulásom, napról napra job- ban érzem magam. Köszönöm a segítséget az orvosoknak és mindenkinek, aki segít a felépülésemben. Ha újra készen állok találkozunk a Hódosban, remélem minél hamarabb! Addig is köszönök mindent! – reagált a lehetőségre Mariana Costa.

Forrás: DVSC SCHAEFFLER honlap – Címlap fotó: Gurbán György

2023-05-03

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk