Kézilabda kupa

Élő közvetítés a Ferencváros felkészülési mérkőzéseiről

A Ferencváros ői kézilabdacsapata a héten hat edzéssel és egy edzőmérkőzéssel folytatta a felkészülését, a következő héten pedig tovább fokozódik az iram és a terhelés. A tervek sze- rint két felkészülési találkozó és hat edzés szerepelt a programban, a Vác elleni összecsapás azonban elmarad, helyette egymás közötti játékkal gyakorolnak a játékosok. Kedden 14:30 órától az MTK ellen zárt kapuk mögött edzőmeccset játszanak, melyet az FTC Kézilabda Face- book-oldalon és a Fradi.hu-n teljes egészében élőben közvetítenek.

Eldőlt továbbá, hogy augusztus 20-án, csütörtökön, 16:00 órától a Szombathelyi KKA elleni hazai felkészülési mérkőzést a Sport TV élőben közvetíti, illetve – amennyiben a járványügyi helyzet ezt nem teszi lehetetlenné –, korlátozott számban, a biztonsági előírásokat maximá- lisan betartva a szurkolók a helyszínen, az Elek Gyula Arénában tekinthetik meg az össze- csapást. Az ezzel kapcsolatos további információkat később tesszik közzé.

Forrás: fradi.hu

2020-08-01

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk