Kézilabda kupa

DVSC Schaeffler: Vámosi Panna profi szerződést kapott

Vámosi Panna már a 2017/2018-as szezonban a Alba Fehérvár KC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen bekerült az NB I-es keretbe, igaz, azon a találkozón még nem lépett pályára. Az utánpótlás-bajnokságokban évek óta számolatlanul lőtte a gólokat, sőt az idei szezonban már kettős játékengedéllyel szerepelt a Hajdúnánás együttesében, s az NB I B-s bajnokságban 14 találkozón 96 alkalommal volt eredményes. A DVSC felnőtt csapatába idén januárban robbant be, két bajnokin szerzett 7 gólja mellett a nemzetközi porondon is megmutatta magát: a cseh Banik Most ellen lépett először pályára, majd a német Thüringer HC ellen már háromszor is eredményes is volt.

Nagyon örülök az új szerződésnek, régi vágyam vált ezzel valóra – örvendezett Vámosi Panna. – Nagyon fontos lépés ez a karrieremben. Mindent meg fogok tenni, hogy bizonyítsak, ez a szerződés plusz motivációt jelent számomra. Tizenkilenc éves vagyok, nagyon sokat kell még tanulnom. Három év múlva huszonkét éves leszek, akkorra már szeretnék stabil első osztályú játékos lenni, s nagyon örülnék neki, ha ez Debrecenben valósulhatna meg!

Forrás:
DVSC Schaeffler honlap

2020-04-30

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk