Kézilabda kupa

DVSC SCHAEFFLER: Szilágyi Zoltán 2025-ig hosszabbított

Egy percig sem gondolkoztam a válaszon, amikor ügyvezetőnk először beszélt a szerződés meghosszabbításáról, sőt már kicsit vártam is, hogy Ábrók Zsolt megkeressen – beszélt a szerződéshosszabbítás hátteréről Szilágyi Zoltán. – Érzem a klubnál a személyem iránti bizalmat, ami egy edzőnek nagyon fontos, s persze szeretek ezzel a csapattal dolgozni. Elkötelezett, ambiciózus társaság állt össze a Lokinál, amely szép jövő előtt áll. Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező egyesület tagja lehetek, amely nem a múltjából él, hanem komoly céljai vannak, s én ezekkel a célokkal minden tekintetben azonosulni tudok. Debrecenben főként magyar játékosokkal, fiatal magyar tehetségekkel próbálunk eredményt elérni, s ez nagyon fontos az egész honi kézilabda szempontjából.

Szilágyi Zoltán eddig 31 NB I-es mérkőzésen irányította a DVSC SCHAEFFLER együttesét.
A mérleg 25 győzelem és hat vereség.

Egy sikeres klub működésének legfontosabb eleme a stabilitás, ez a hosszútávú eredményesség kulcsa – fogalmazott Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügy- vezetője. – Ennek egyik záloga, hogy stabil, jó szakmaiságú stábbal tudjunk dolgozni. Úgy gondolom, hogy a DVSC SCHAEFFLER-nél az ország egyik legjobb edzői stábja állt össze, s a nálunk folyó tudatos építkezés része, hogy ezt a stábot együtt tartsuk, biztosítva a klub jövőjét. Szilágyi Zoltán irányítása alatt a csapat folyamatosan fejlődik, ez pedig alapot teremt arra, hogy egyre komolyabb célokat tűzzünk ki magunk elé!

Forrás: DVSC SCHAEFFLER honlap

2022-10-07

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk