Kézilabda kupa

DVSC SCHAEFFLER: Planéta Szimonetta 2025-ig hosszabbított

Nagyon boldog vagyok, örülök, hogy továbbra is számít rám a klub. Amikor szóba került a hosszabbítás, nem is volt kérdés, hogy maradok – mondta Szimó a szerződéshosszabbítás után. – Jól érzem magam a csapatban, jó a közösség, ez pedig nagyon fontos egy sportoló életében. A jövővel egyelőre nem szeretnék foglalkozni, most egy nagyon jó periódusban vagyunk, erre szeretnék koncent- rálni!”

Planéta Szimonetta eddig 42 tétmérkőzésen lépett pályára Loki-mezben és 145 gólt szerzett. Debreceni játékosként került vissza a magyar válogatott keretébe, s szerepelt a 2021-es spanyolországi világbajnokságon. Első debreceni évében bronzérmet szerzett a DVSC SCHAEFFLER, az idei szezonban pedig egyre gólerő- sebben kézilabdázik. Három kulcsmérkőzésen (a Motherson Mosonmagyaróvári KC és a Praktiker-Vác elleni bajnoki mérkőzésen, illetve a Nykøbing Falster Hånd- bold elleni Európa Liga találkozón) hét góllal járult hozzá a sikerhez. Az idei szezon eddig lejátszott bajnoki mérkőzésein „Szimó” szerezte a legtöbb akció- gólt, szám szerint 44-et.

Forrás: DVSC SCHAEFFLER honlap

2023-01-13

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk