Kézilabda kupa

Debreczeni-Klivinyi Kinga a szezon végén távozik Siófokról

Debreczeni-Klivinyi Kinga 2021. októberében csatlakozott a Siófok KC keretéhez, ahol hosszú vállsérülését követően sikerült újra felépítenie magát. Másfél év után úgy döntött, hogy családi okok miatt távozik klubtól.

Először is szeretném megköszönni a klubnak, hogy lehetőséget adott nekem a szülésem és a válloperációm után arra, hogy újra magas szinten kézilabdázzak. Siófokon minden adott volt ahhoz, hogy visszanyerjem a régi formámat és úgy érzem, hogy ez jól sikerült. Nagyszerű közösségbe kerültem, újra behívtak a vá- logatottba és visszakerültem a nemzetközi kézilabda körforgásába. Az előbb említettek alapján szívesen maradtam is volna, viszont van egy másik oldal is. Az elmúlt másfél évben mentálisan nagyon sokat kivett belőlem, hogy minden nap több száz kilométert kell utaznom és ezáltal sokat vagyok távol a kislányomtól. Vannak sportszakmai és magánéleti szempontok, a döntésem meghozatalakor az utóbbi nyomott többet a latban. Most viszont még nincs itt a búcsú ideje, épp ellenkezőleg. Rengeteg feladat és lehetőség áll előttünk az idei szezonban és én azzal az érzéssel szeretnék távozni Siófokról, hogy mindent kiadtam ma- gamból – indokolta távozását Debreczeni-Klivinyi Kinga.

Fotó: Németh András (NemA)

2023-03-11

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk