Kézilabda kupa

Danyi Gábor a szezon végén Győrből Siófokra távozik

Eldőlt, hogy nem hosszabbít szerződést egymással a Győri Audi ETO KC és Danyi Gábor vezetőedző. A tréner idei szezon végén lejáró szerződését a klub elnök- sége nem kívánta meghosszabbítani.

 – 2020  február elején jelentettük be Danyi Gábor újabb egyéves megbízatását a csapat élén. A klub vezetése tárgyalt a kontraktus folytatásáról, és az a döntés született, hogy nem hosszabbítjuk meg az idén lejáró szerződést. A szezon hát- ralévő részében természetesen közösen küzdünk tovább a céljaink eléréséért – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

Danyi Gábor 2011 nyarán érkezett Győrbe, másodedzőként Konkoly Csaba, Karl Erik Bøhn és Ambros Martín mellett dolgozott. 2018-tól vezetőedzőként folytatta munkáját a klubnál.

Három plusz két éves szerződést kötött Danyi Gábor és a Siófok KC. A magyar szakember 2021 nyarán veszi át a csapat irányítását, segítője pedig a jelenlegi vezetőedző, Zdravko Zovko lesz.

– Nagyon örülünk neki és büszkeséggel tölt el minket, hogy Gábor elfogadta a felkérésünket, így közösen nyithatunk egy új fejezetet a klub életében. Az érke- zése nem csak a felnőtt csapatunkra lesz hatással, hanem az SKC teljes szakmai munkájára. Az is fontos volt számunkra, hogy Zovko mester a maradásáról bizto- sított bennünket. Minden téren pozitív irányba változtak a dolgok, mióta átvette a csapat irányítását. Nagyon tiszteljük őt. Jelen pillanatban azonban nem szeret- nék a távolabbi jövőbe tekinteni, hiszen mindenkinek megvan a saját feladata az adott klubjában és ezt maximálisan tiszteletben tartjuk. Jelenleg az idei sze- zon eredményes befejezésére koncentrálunk – nyilatkozta Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője.

 – Örömteli és megtisztelő számomra, hogy nyártól a Siófok KC-nál folytathatom pályafutásomat. Izgatottan várom ennek az új fejezetnek a kezdetét, de addig is vannak kötelezettségeim. Jelenleg az a legfontosabb számomra, hogy befe- jezzem azt, amit elkezdtem. Mindent megteszek azért, hogy a Győri Audi ETO KC csapatával a lehető legsikeresebben zárjuk le ezt a szezont  – fogalmazott Danyi Gábor.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap – Siófok KC honlap

2021-01-05

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk