Kézilabda kupa

Boldog születésnapot Vanyus Attila

Vanyus Attila több mint 20 éven keresztül volt a magyar női kézilabdázás meg- határozó alakja. 1989-2011-ig, huszonkét éven át vezette a győri női kézilabda csapatot, lefektette és megalapozta a jelen sikercsapatának alapjait, mindezek mellett pedig elévülhetetlen érdemeket szerzett a sportág győri utánpótlás bázi- sának kialakításában. 2011-től kezdve a mai napig örökös tiszteletbeli elnökként se- gíti az egyesület munkáját.

– Nagyon sok szeretettel köszöntöm Attila bácsit és boldog születésnapot, valamint jó egészséget kívánok neki ezen a kerek évfordulón – köszöntötte a klub örökös tiszteletbeli elnökét dr. Bartha Csaba klubelnök. – Tudom, hogy az unokák mellett a Győri Audi ETO KC és a kézilabda jelenti az örömöt az életében. Sajnos ebben a vírushelyzetben csak otthonról tudja bíztatni a csapatot. Nagyon hiányzik a mérkőzé- sekről, sokat gondolunk rá. De most az egészség megőrzése a legfontosabb, bízom benne, hogy minél előbb újra köreinkben tudhatjuk. Attila bácsi egy olyan ember, akinek igazán szívügye a győri kézilabda. Remélem, hogy hamarosan megfelelő alkalmat tudunk találni, hogy személyesen is fel tudjuk őt köszönteni!”

Vanyus Attila munkássága elismeréseként 2013-ban megkapta Győr Város Díszpol- gára címét, a Győri Audi ETO Kézilabda Club felépítésében és legmagasabb szintre emelésében vállalt önzetlen, áldozatkész munkájáért, valamint Győr város kézilabda sportja érdekében kifejtett magas színvonalú szakmai tevékenysége és elhivatott- sága elismeréseként.  

Ezúton kívánunk neki jó egészséget és boldog születésnapot.


A kézilabda-kupa.hu szerkesztősége is Boldog Születésnapot kíván
az egykori „harcostársnak”, Vanyus Attilának!


 Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Pulai Sarolta

2021-04-30

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk