Kézilabda kupa

Bíró Blanka 2021-ig elkötelezte magát a Ferencvároshoz

 – Sokat nem kellett gondolkodnom a döntésen, tudtam, hogy itt szeretnék játszani – mondta a szerződés aláírása után Bíró Blanka. – Jól sikerült az elmúlt három év, lehetőséget kaptam a klubtól, minden a fejlődésemet szolgálja, és úgy érzem, valóban előre is léptem. Minden- képp itt szerettem volna folytatni a pályafutásomat.

– Bíró Blanka a Ferencváros és a magyar válogatott meghatározó játékosa, ezért mindenkép- pen szerettük volna, ha további évekre sikerül vele megállapodni – mondta Bognár László, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója. – Külön öröm, hogy Blanin is azt éreztük, szíve- sen marad a Ferencváros játékosa. Rendkívül pozitívnak tartom, hogy az együttesünk jó né- hány meghatározó kézilabdázója kötelezte el magát hosszabb távra, vagyis biztosított, hogy a Ferencváros magja továbbra is a magyar válogatott erősségeiből fog állni. Mindenképp elő- re mutató, hogy a keretünk jelentős részét évekre előre ismerjük, és a csapatépítésben ko- moly szerepe van, hogy a válogatott játékosok hosszabb távon a Ferencvárosban képzelik el jövőjüket.”

Forrás:
Fradi.hu – Fotó: Nemzeti Sport /Veres Viktor

2018-11-20

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk