Bánhidi Bence: 2022-ig MOL-Pick Szeged!

Hétfőn délelőtt a budapesti Larus Étteremben sajtótájékoztatót tartott a MOL-Pick Szeged, melyen bejelentette, hogy meghosszabbította a magyar válogatott beálló, Bánhidi Bence szerződését 2022-ig. Továbbiakban bemutatták az idény új mezeit, s ismertették a mezgyártójukkal, az adidas Magyarország Kft.-vel kötött új megállapodást.
          – Mindig óriási öröm számunkra, amikor egy ilyen eseményen vehetünk részt. Külön öröm, hogy egy nemzetközi szinten is elismert, topcsapattal hosszabbíthatunk szerződést, amelyben játszik támogatott játékosunk is, Bánhidi Bence – nyilatkozta Tamás Áron, az adidas Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
          – Újabb mérföldkőhöz érkezett a klubunk – kezdte nyilatkozatát Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója –, mert korábbi sikeres együttműködésünket újabb kettő plusz egy évvel meghosszabbítottuk az adidas-szal. Örülünk neki, hogy egy ilyen nagy cég továbbra is velünk képzeli el a jövőt. Nem véletlenül választottuk a „Csak előre! – 2022” címet a mai sajtótájékoztatónak. Örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, a MOL-PICK Szeged 2022-ig meghosszabbította szerződését Bánhidi Bencével, a csapat magyar válogatott beállójával. Külön köszönöm Bencének és az őt képviselő ügynökségnek a profi együttműködésért. Bánhidi Bence a jövőbeli MOL-PICK Szeged alapembere lesz, rá építkezve szeretnénk a jövőben is meghatározó klub lenni.


          – Köszönöm a bizalmat és a kezdeményezést, hogy meghosszabbították a szerződésem 2022-ig. Lehet, hogy sokak számára meglepő ez, mivel több ajánlatom is volt olyan csapatoktól, amelyek évek óta stabilan résztvevői a Bajnokok Ligája Final Fournak, de én a Szegedhez tartozom. A jövőben elképzelhető, hogy szeretném majd kipróbálni magam külföldön, de most köszönöm, hogy meghosszabbították a szerződésem. A MOL-PICK Szeged egy profi klub Európában. Amikor ide igazoltam, nem gondoltam, hogy ennyit tanulok majd Juan Carlos Pastortól. Rengeteget fejlődtem az elmúlt egy évben, erről álmodni sem mertem volna. Minden fiatal kézilabdázónak ajánlani tudom ezt a klubot – nyilatkozta a hivatalos bejelentés után Bánhidi Bence.

          Forrás: MOL-Pick Szeged/Becsei Dávid 

2017-11-10

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk