Kézilabda kupa

Bánfai Kíra: Tetszik a fiatal Loki!

– Örülök, hogy egy fejlődőképes, nemzetközi kupainduló csapatba kerülök, tetszik a fiatal Loki – mondta az előtte álló kihívásról Bánfai Kíra. – A csapat nagy részét ismerem, vagy a korosztályos válogatottakból, vagy ellenfélként a pályáról, így a beilleszkedéssel biztosan nem lesz problémám.

A fiatal jobbszélső számára is rendhagyóak voltak az elmúlt hónapok, de mindent megtett azért, hogy a legjobb állapotban várja az újrakezdést.

– Amikor a járványveszély miatt befejeződtek a csoportos edzések, hazamentem a csalá- domhoz – emlékezett a márciusra Kíra. – Jó volt egy kicsit otthon lenni, feltöltődtem, s persze közben készültem az egyéni edzésterv szerint. Néhány hete újra közösen készülünk a Fra- dival, s ezen a héten még lesznek edzések, utána jöhet a szabadság. Többször is beszéltem Köstner Vilmossal és a szünet idején már az általa összeállított edzésterv szerint készülök a nyári alapozásra.

Bánfai Kíra debreceni beilleszkedésében sokat segíthet junior válogatott poszttársa, Arany Rebeka.

– Rebivel sokat beszélgettünk a DVSC-ről, így teljesen képben vagyok a csapatot illetően – folytatta Kíra. – Úgy látszik, a jobbszélsők összetartanak, hiszen az albérlet keresésben Varsányi Nóri volt a segítségemre, megvan már a lakásom, már a költözés részleteit kell tisz- tázni. A karantén idején kaptam egy kis spánielt, Nara jön is velem Debrecenbe. Addig azon- ban még lesz egy kis időm a kikapcsolódásra. Igaz, nagy nyaralást nem tervezek, a baráta- immal szeretnék eltölteni néhány napot a Balatonnál.

Forrás: dvsckezilabda.hu – Fotó: Cseh Péter/MKSZ, fradi.hu

2020-06-16

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk