Kézilabda kupa

Az ország másik végéből érkezik jobbszélső Mosonmagyaróvárra

A szülővárosomban Dunaújvárosban kezdtem kézilabdázni, a helyi sportiskolá- ban majd később az akadémián – nyilatkozta a Motherson-Mosonmagyaróvár honlapjának Udvardi Laura. – Meggyes Rita volt a nevelőedzőm, később pedig a jelenlegi vezetőedző, Rapatyi Tamás és György László foglalkozott velem. A DKKA felnőtt csapatában is részt vettem néhány edzésen, de a több játék- lehetőség miatt egy évet Mohácson töltöttem az NB I B-ben. Ezt követően Szom- bathelyre igazoltam, ahol tagja voltam a SZKKA másodosztályú bajnokcsapa- tának. A 2019-2020. évi bajnokságban mutatkoztam be az élvonalban, így ez már a negyedik idényem az NB I-ben a Kisvárda Master Good SE gárdájában. A termetem miatt a kezdetektől egyértelmű volt, hogy szélső leszek, de nagyon kedvelem is ezt a szerepkört.   

– A mai élsportban hosszúnak nevezhető időt töltöttem Kisvárdán, sokat fejlőd- tem, rutint szereztem Bakó Botond irányításával. Most viszont már éreztem, hogy váltanom kell ezért nagyon örültem a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club meg- keresésének. Voltak ajánlataim több NB I-es klubtól, de a számomra az MKC a legjobb döntés. Ellenfélként már megtapasztaltam, hogy milyen egységes, jól felkészített csapat a Motherson-Mosonmagyaróvár. Rendkívül inspiráló az a han- gulat is, amit a hazai szurkolók teremtenek az UFM Arénában. Gyurka János vezetésével a szakmai munka is kiváló, így mindenképpen előrelépés lesz ez a klubcsere a pályafutásomban. Nagyon várom tehát az új kihívást, a közös mun- kát, igyekszem majd mindent megtenni, hogy megfeleljek az elvárásoknak.

Szerző: Mkcse / Fotók: Kisvárda Master Good SE

2023-03-10

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk