Kézilabda kupa

Anyai örömök elé néz Jelena Despotovics

– Egy ilyen helyzet mérlegelése klubvezetőként nagyon nehéz. Egyrészről, mint családapa természetesen örülök és támogatom a családalapítást, s azt, hogy egy játékos profi karrierje mellett a magánéletét is építse. Másodsorban viszont el kell mondani azt is, hogy egy profi klubban nehéz egy ilyen, nem várt hírre reagálni, hiszen az sosem jó, ha egy játékos szezon közben kiesik, főleg ilyen hosszú időre. Ez mindenképpen megváltoztatja a csapat jelenlegi struktúráját, amely a többi játékosra is plusz terhet ró. Jecának az elkövetkezendő hóna- pokra jó egészséget kívánok! Többször tettünk már utalást arra, hogy miért fontos személyesen részt vennünk a decemberi világversenyeken. Miután Jelena Despotovics bejelentette, hogy anyai örömök elé néz, a klub rögtön megtette a szükséges lépéseket a jövő évi keret összeállítását illetően. A megfigyelt játéko- sok közül a legutóbbi világversenyen nyújtott teljesítménye, valamint a szemé- lyes tapasztalataink alapján a választásunk Line Haugsted-re esett, akinek érke- zését pár napja jelentettük be – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

Jelena Despotovics a Bajnokok Ligájában 10 mérkőzésen lépett pályára, 10 gól fűződik a nevéhez, s két alkalommal volt kiállítva két percre. A Magyar Bajnok- ságban 11 alkalommal kapott játéklehetőséget, 14 gólt dobott, egyszer „jutal- mazták” sárga lappal, s öt kétperces büntetést kapott.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Pulai Sarolta

2022-02-08

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk