Kézilabda kupa

Amandine Leynaud: újabb egy év Győrben

A Győri Audi ETO KC vezetősége folytatta a megkezdett munkát a jövőbeni tervek megvaló- sításához szükséges előkészületekkel és a keret kialakításával kapcsolatban, melynek köszön- hetően ismét örömteli szerződés-hosszabbításról számolhatnak be. Az olimpiai ezüstérmes, világbajnok és Európa-bajnok kapus, Amandine Leynaud 2018 nyarán csatlakozott a Rába-parti zöld-fehérekhez, s nem kisebb céllal érkezett, minthogy mindent megnyerjen, amit csak lehetséges.

– Nagyon örülök, hogy sikerült újabb egy évet hosszabbítanom klubomnál. Nagyon elégedett vagyok a Győrben töltött idő alatt tapasztaltakkal, a profi körülményekkel és a klub, a szak- mai stáb és csapattársaim hozzáállásával. Biztos vagyok benne, hogy együtt nagy sikereket érhetünk el, éppen ezért is örülök, hogy 2020 nyaráig biztosan a győri kaput védhetem – nyi- latkozta Amandine Leynaud.

Amandine Leynaud személyében egy rendkívül tapasztalt, profi hozzáállású játékost ismer- hettünk meg, így nagy öröm számunkra, hogy újabb egy évig a keretünk tagjai között tud- hatjuk. Védelmünk biztos pontja, hiszen számtalan alkalommal örvendeztetett meg minket bravúros hárításaival, bízunk benne, hogy még sok szép közös élmény és siker áll előttünk – kommentálta a történteket dr. Bartha Csaba, Győri Audi ETO KC elnöke.

Forrás: Győri Audi ETO KC / Nagy Kata

2019-01-07

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk