Kézilabda kupa

A sérülés előtti formájának túlszárnyalása a cél

– Hosszú kihagyás után tértél vissza, túl vagytok több edzőmérkőzésen, mi- lyennek ítéled meg a jelenlegi formádat?
– Még nagyon sok munka áll előttem, hogy visszaszerezzem a sérülés előtti for- mámat, de persze a cél az, hogy még annál is tovább tudjak fejlődni állóké- pességben és fizikális erőben egyaránt. Mérkőzésről mérkőzésre egyre maga- biztosabbnak érzem magam a pályán és élvezem, hogy végre újra kézilab- dázhatok.

– Idén a speciális helyzet miatt kevesebb a lehetőség külföldi ellenfelekkel játszani, ezért többször ugyanazon ellenfelekkel találkoztok. Ez mennyire furcsa számotokra?
– Mindegyik meccs nagyon célravezető volt, tudtunk gyakorolni, és megmu- tatkoztak azok a dolgok is, amire még jobban oda kell figyelnünk. Én vala- mennyi mérkőzésen úgy éreztem, hogy mindenki teljes odaadással és olyan hangulatban játszott, akár egy éles meccsen. A következő találkozóról is azt tudom mondani, hogy nagyon várjuk és elszántak vagyunk. A célunk az, hogy csökkentsük a technikai hibánk és pontatlan lövéseink számát az előző mérkőzésekhez képest. Az, hogy többször ugyanaz az ellenfelünk, nem gon- dolnám, hogy bármiféle hátrányt jelentene, hisz nincs két egyforma meccs.

– Kicsit beszéljünk még az utolsó, Érd elleni találkozóról! Első alkalommal játszottatok nézők előtt, milyen érzés volt?
– Nagyon jó érzés volt, hogy ilyen sokan kijöttek és szurkoltak nekünk. Teljesen más hangulatú volt így a meccs. Sajnáltuk nagyon, hogy a végén alulma- radtunk, de a hibáinkból tudunk építkezni, és mindent megteszünk a követ- kezőkben, hogy jobban teljesítsünk.

– A felkészülés nagyobbik fele már eltelt; hogyan látod, kezd összeállni a csapat a bajnoki rajthoz közeledve?
– Szerintem nagyon jó úton haladunk, hogy a legjobb formánkban kezdhessük a szezont. Azon vagyunk, hogy kiküszöböljük azokat a hibákat és pontatlansá- gokat, amik még belecsúsznak a játékunkba.

Forrás: albakezi.hu – Fotó: Nagy Gergő

2020-08-14

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk